Dosinia Luxury Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Dosinia Luxury Resort
 • 39 slika
 • Naša preporuka
 • Ekonomi
 • Naša preporuka
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

DOSINIA LUXURY RESORT HOTEL 5* - KEMER - Hotel je smješten u regiji Beldibi, 10km od Kemera, 35km od centra Antalije i 45km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak. Položaj : Hotel je smješten u regiji Beldibi, 10km od Kemera, 35km od centra Antalije i 45km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 440 raspoređenih u dva b

O Dosinia Luxury Resort

DOSINIA LUXURY RESORT HOTEL 5* - KEMER - Hotel je smješten u regiji Beldibi, 10km od Kemera, 35km od centra Antalije i 45km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Beldibi, 10km od Kemera, 35km od centra Antalije i 45km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 440 raspoređenih u dva bloka. Standardne sobe (22m2, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, jedno kupatilo, max.2+1chd), standardne sobe sa krevetom na sprat (26m2, spavaća sa Francuskim krevetom + krevet na sprat za djecu, jedno kupatilo, max.2+2chd), porodične sobe sa krevetom na sprat (33m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, u jednoj sobi je Francuski krevet, u drugoj krevet na sprat + extra bed, jedno kupatilo, max.3+2pax), Swim up sobe (26m2, spavaća, kupatilo, terasa je direktno povezana sa bazenom, max.2+1pax), Garden blok standardne sobe su iste kao standardne sobe u glavnoj zgradi, smještene su blizu glavnog bloka i imaju pogled kopno, Love Suit (22m2, spavaća sa Francuskim krevetom, jedno kupatilo, velika terasa sa Jakuzzijem, pogled na more i bazen, nax.2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, papuče, VRV klimu, telefon, mini bar (voda, mineralna voda, sokovi po dolasku), kettle, set za čaj i kafu, sef, Wi-Fi (low speed), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – piće dobrodošlice, švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, večera, ponoćna užina, sva lokalna i standardna (po izboru hotela) uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napitci, snack bufe na plaži. U cijenu nije uključeno – premium pića, specijalna vina, šampanjac, svježi voćni sokovi, energy pića, flaširana pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, room service, uvozna pića u disku. Od 03.00 do 10.00 pića se naplaćuju.
 
Sadržaj
Glavni restoran Divan u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani: Hurrem (morska hrana), Mama Mia (Italijanska kuhinja), barovi oko hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, šoping centar, telefon, fax, internet cafe, PC igrice, frizer, rent a car. Wi-Fi se ne naplaćuje u sobama i određenim dijelovima hotela.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Između hotela i plaže je cesta.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – Wellness & SPA centar, masaža, sportovi na vodi, bilijar.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, uveče show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište, dječiji bazen.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.dosinialuxuryresort.com


Lokacije