Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

  • Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort
  • 58 slika

MA BICHE KEMER -5* MA BEACH KEMER - GOYNUK - KEMER - 5* Položaj Hotel se nalazi u regiji Goynuk, 2 km od centra Kemera i 46 km od aerodroma Antalija Smještaj Ukupan broj soba je 350. Standardne sobe (26m², jedna spavaća soba, jedan francuski ležaj + kauč na rasklapanje, jedno kupatilo, max2+2chd), sobe sa krevetima na sprat (26m², jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na sprat za djecu

O Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

MA BICHE KEMER -5* MA BEACH KEMER - GOYNUK - KEMER - 5*

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Goynuk, 2 km od centra Kemera i 46 km od aerodroma Antalija

  • Smještaj

    Ukupan broj soba je 350. Standardne sobe (26m², jedna spavaća soba, jedan francuski ležaj + kauč na rasklapanje, jedno kupatilo, max2+2chd), sobe sa krevetima na sprat (26m², jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + krevet na sprat za djecu, jedno kupatilo, max.2+2chd), Family suit sobe (38m², jedna spavaća soba + jedna dnevna soba sa vratima između, dva kupatila, max.4+1pax) i 4 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, papuče, centralni klima uređaj koji radi u skladu sa vremenskim uslovima, telefon sa direktnim biranjem, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjavaju svaki dan), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, tepih, WI-FI internet, SAT TV i muzički kanali, balkon.

  • Usluga

    Ultra all inclusive - piće dobrodošlice, 24h usluga hrane i pića na raznim punktovima u hotelu, otvoreni švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večera, popodnevne užine, čaj, kafa, kolačići, noćne užine. Kutak za bebe u glavnom restoranu sa mikrovalnom pećnicom, sterilizatorom za flaše, grijačem za flaše, ručnim blenderom. Sva domaća alkoholna i standardna uvozna alkoholna (viski, votka, martini samo u Lobby baru) i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vrijeme, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka. Nije uključeno: sva ostala uvozna pića koja nisu na listi, flaširana pića, svježi voćni sokovi, energetska pića, posluga u sobu, nargila.

  • Sadržaj

    Glavni restoran sa otvorenim švedskim stolom, A'la Carte restorani – turska i riblja kuhinja, snack na plaži, vitaminski i lobi bar, disko klub. Doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, shopping prostor, telefon, faks, kompjuterske igrice i internet kafe, frizer se dodatno naplaćuju. WI-FI internet veza je besplatna u svim hotelima.

  • Plaža

    Hotel ima privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu besplatno. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i doplatu.

  • Sport i zabava

    Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness sala, tursko kupatilo, sauna, parna kupelj, teniski tereni, stoni tenis, košarka, mali fudbal, odbojka na pijesku. Uz doplatu: sportovi na vodi, masaža, Beauty & Spa centar, rasvjeta za teniski teren, škola ronjenja. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, šou programi uvečer , žurke na plaži. Toucan Kids club Akademija za djecu od 04 - 12 godina po različitim starosnim grupama, programi tokom dana i mini disko uveče.

  • Napomena

    Renovirano: 2015 U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA

  • Web stranica hotela

Lokacije