Grand Nar Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Grand Nar Hotel
 • 26 slika
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes

GRAND NAR HOTEL 4* - KEMER - Hotel je smješten u centru Kemera, 45km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel je udaljen 900m od plaže, šljunak . Položaj : Hotel je smješten u centru Kemera, 45km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 85. Standardne sobe (22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe su iste veličine kao i standardne, ali se nalaze na prvom

O Grand Nar Hotel

GRAND NAR HOTEL 4* - KEMER - Hotel je smješten u centru Kemera, 45km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel je udaljen 900m od plaže, šljunak.
 
Položaj
Hotel je smješten u centru Kemera, 45km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 85. Standardne sobe (22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe su iste veličine kao i standardne, ali se nalaze na prvom spratu i bez balkona su. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (voda po dolasku), sef (naplaćuje se), keramički pod, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna (votka, gin, vino) i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, sva pića nakon 22.00h, svježi voćni sokovi, sladoled, Turska kafa, sva hrana i piće u Beach baru, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar pored bazena, na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon, fax, internet i PC igrice, trogvine. Wi-Fi se naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotel je udaljen 900m od plaže, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Hotel posjeduje besplatan shuttle bus do plaže i nazad nekoliko puta na dan. Peškiri se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, Tursko kupatilo, fitnes room. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi na plaži, sauna i masaža, bilijar.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.nargrouphotels.com


Lokacije