Karmir Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Karmir Resort & Spa
 • 46 slika
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA
 • Blizu plaže
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren

KARMIR RESORT & SPA 5* - GOYNUK - KEMER - Hotel je smješten u regiji Goynuk, 40km od aerodroma Antalija, 8km od Kemera. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 100m od hotela sa cestom između, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na bazenu se naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Goynuk, 40km od aerodroma An

O Karmir Resort & Spa

KARMIR RESORT & SPA 5* - GOYNUK - KEMERHotel je smješten u regiji Goynuk, 40km od aerodroma Antalija, 8km od Kemera. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 100m od hotela sa cestom između, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na bazenu se naplaćuju.

Položaj
Hotel je smješten u regiji Goynuk, 40km od aerodroma Antalija, 8km od Kemera.

Smještaj
Ukupan broj soba – 297 raspoređenih u tri bloka. Standardne sobe (23m2, spavaća sa Francuskim ili twin krevetima + sofa, jedno kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (34m2, dvije spavaće sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax), Junior Suit (40m2, spavaća sa dijelom za sjedenje, jedno kupatilo, veliki balkon, max.2+1chd), King Suit (51m2, jedna velika soba sa dijelom za sjedenje, max.2pax), Karmir Suits (63m2, velika soba sa dijelom za sjedenje, jedno kupatilo, max.2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, laminat, telefon, mini bar (samo voda po dolasku), sef, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – 24h hrana i piće, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera, kasna užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna pića i sokovi, svježi sok od narandže samo uz doručak, bar na plaži od 10.00 do 18.00h. U cijenu nije ukljuleno – premium uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna vina, flaširana vina, svježi voćni sokovi, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se  plaća, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Amethyst (Italijanska kuhinja), Rubi (Turska kuhinja), bar u lobiju, barovi pored bazena i na plaži, Turska kafa i disko bar. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, rent a car, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet i PC igrice. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena 100m od hotela sa cestom između, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na bazenu se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, dječiji bazen (otvoreni), tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – rasvjeta za teniske terene, masaža, bilijar, game room, sportovi na vodi.Zabavni program, takmičenja tokom dana i show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

Lokacije