L'ancora Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • L'ancora Beach Hotel
 • 43 slika
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Centar grada
 • Šljunkovita plaža
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes

L'ANCORA BEACH HOTEL 4* - KEMER - Hotel je smješten u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel je direktno na plaži, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 233. Comfort standardne sobe (18-25m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Court yard

O L'ancora Beach Hotel

L'ANCORA BEACH HOTEL 4* - KEMERHotel je smješten u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel je direktno na plaži, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
Položaj
Hotel je smješten u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija.
Smještaj
Ukupan broj soba – 233. Comfort standardne sobe (18-25m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Court yard sobe (16m2, economy class seobe, gledaju u unutrašnji dio hotela, nemaju balkon, max.2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fen, centralni klima uređaj, telefon, sef (naplaćuje se), mini bar (samo u comfort sobama  voda i sokovi po dolasku), kettle, set za čaj i kafu, satelitsku TV i muzičke kanale, laminat, balkon u comfort sobama. Wi-Fi se naplaćuje.
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, standardna lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, sva pića nakon 23.00h, flaširana pića, svježi voćni sokovi, sladoled, Turska kafa, sva hrana i piće u baru na plaži, room service.
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar pored bazena, na plaži, Sailors bar. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon, fax, internet, frizer, šoping. Wi-Fi se naplaćuje.
Plaža: 
Hotel je direktno na plaži, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
Sport i zabava

Otvoreni bazen sa dijelom za djecu, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, Tursko kupatilo, sauna, fitnes room. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža i bilijar.

Zabava sa muzikom uživo dva puta sedmično (zavisno od vremenskih uslova).

Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

Lokacije