Larissa Phaselis Princess Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Larissa Phaselis Princess Hotel
 • 31 slika
 • Na plaži
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Otvoreni bazen

LARISSA PHASELIS PRINCESS HOTEL 5* - TEKIROVA - KEMER - Hotel je smješten u regiji Tekirova, 17km od Kemera, 73km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.Privatni paviljoni sa rezervacijom unaprijed se posebno naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Tekirova, 17km od Kemera, 73k

O Larissa Phaselis Princess Hotel

LARISSA PHASELIS PRINCESS HOTEL 5* - TEKIROVA - KEMER Hotel je smješten u regiji Tekirova, 17km od Kemera, 73km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.Privatni paviljoni sa rezervacijom unaprijed se posebno naplaćuju. 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Tekirova, 17km od Kemera, 73km od aerodroma Antalija. 
Smještaj
Ukupan broj sobe – 385 raspoređenih u 2 bloka. Standardne sobe (20m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom, tušem i fenom, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, tepih, mini bar (voda i sokovi se nadopunjuju svaki dan), sef, satelitska TV i muzički kanali.
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćni bufe, sva lokalna i neka uvozna alkoholna pića i sokovi od 10.00 do 24.00h, bar na plaži do 17.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna uvozna pića, flaširana pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, specijalna vina, svježi voćni sokovi, sladoled, energy pića, nargila, pića u disku, room service.
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turski, Italijanski i Restoran morske hrane, barovi i snack barovi pored bazena, na plaži, u lobiju i disku. Posebno se naplaćuje – doktor, šoping centar, frizer, vešeraj, babysitting, beauty centar, rent a car, telefon, fax, internet cafe i PC igrice, šoping centar. Wi-Fi (low speed) je besplatan u lobiju. 
Plaža: 

Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.Privatni paviljoni sa rezervacijom unaprijed se posebno naplaćuju. 

Sport i zabava
Otvoreni bazeni sa dječijim bazenima, tobogani, fitnes centar, sauna, Tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, mini fudbal, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, SPA & Wellness centar, rasvjeta za teniske terene, bilijar, PC igrice, časovi ronjenja.
Zabavni program, takmičenja, uveče show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište, mini disko uveče.
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

www.larissahotels.com

 

 

 

 

 


Lokacije