L'oceanica Beach Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • L'oceanica Beach Resort Hotel
 • 28 slika
 • Na plaži
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Renoviran
 • Fitnes & SPA
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen

L`OCEANICA BEACH RESORT 5* - KEMER - Hotel je smješten u regiji Camyuva, 5km od Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Camyuva, 5km od Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 339 smještenih u dva bloka i šest

O L'oceanica Beach Resort Hotel

L`OCEANICA BEACH RESORT 5* - KEMER - Hotel je smješten u regiji Camyuva, 5km od Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Camyuva, 5km od Kemera, 60km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 339 smještenih u dva bloka i šest vila koje su 800m udaljene od hotelske zgrade. Standardne sobe u glavnoj zgradi (25-30m2, spavaća, kupatilo, max.3+1pax), standardne sobe u anex zgradi (22-25m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Podorične sobe (35-43m2, glavna zgrada, dvije spavaće sa kliznim vratima između, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klimu, telefon, sef (naplaćuje se), mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon ili terasu sa pogledom na planinu ili more, laminat.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kafa i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 02.00h, snack bar na plaži do 18.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, specijalna lokalna alkoholna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, energy pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, bar pored bazena, bar na plaži, A'la Carte – Turski i Riblji. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet i PC igrice, rent a car. Wi-Fi u lobiju (obje zgrade) se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, fitnes room, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, gimnastika. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, beauty centar, bilijar.
Zabavni program tokom dana i uveče. Mini klub za djecu.
Renoviran: 2020 (sobe, restoran, lobi, recepcija)
Hotel prihvata kućne ljubimce do 7kg bez naplate.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.loceanicahotel.comLokacije