Marti Myra

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Marti Myra
 • 43 slika
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Okružen zelenilom

MARTI MYRA – 5* - TEKIROVA – KEMER - Hotel je smješten u regiji Tekirova, 18km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unaprijed koja se plaća. Položaj : Hotel je smješten u regiji Tekirova, 18km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija.

O Marti Myra

MARTI MYRA – 5* - TEKIROVA – KEMER - Hotel je smješten u regiji Tekirova, 18km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unaprijed koja se plaća.
Položaj
Hotel je smješten u regiji Tekirova, 18km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija. 
Smještaj
Ukupan broj soba – 545 raspoređenih u 30 zgrada od tri ili četiri sprata. Superior sobe (36m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax), Superior Deluxe sobe (36m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax), Superior Deluxe porodične sobe (44m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax), Superior porodične sobe (44m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju balkon ili terasu, pogled na vrt, kupatilo tuš/kada, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, satelitska TV i muzički kanali, mini bar, kettle, set za čaj i kafu, sef, Wi-Fi, mramorni pod sa tepihom, balkon ili terasu.
Usluga
Ultra All Inclusive – piće dobrodošlice i Turske poslastice po dolasku, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćni bufe, dječiji, dijetalni i vegeterijanski kutak u glavnom restoranu, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna pića i sokovi. U cijenu nije uključeno – specijalna premium uvozna pića, flaširana pića, A'la Carte restorani, Le Club Bar (samo za odrasle), specijalna vina, svježi voćni sokovi, nargila, room service. 

Sadržaj

Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, Chimara Snack, bar pored bazena, A'la Carte restorani – Casa Myra (Italijanski), A'la Turca Spice Bazar (Turski), Phaselis (Riblji restoran), barovi i snack barovi pored bazena, na plaži, u lobiju, disku. Posebno se naplaćuje – doktor, šoping centar, frizer, vešeraj, babysitting, beauty centar, rent a car, telefon, fax, internet i PC oigrice, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u cijelom hotelu.
Plaža: 

Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unaprijed koja se plaća.
Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni sa dijelom za djecu, tobogani, fitnes centar, sauna, Tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka, mini fudbal, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, SPA & Beauty centar, rasvjeta za teniske terne, časovi tenisa, bilijar, games room, časovi ronjenja.

Zabavni program, takmičenja, igre, uveče show program. Mini Marti je klub za djecu od 4 do 12 godina, i za tinejdžere od 13 do 17 godina sa specijalnim programom tokom dana i uveče.
Renoviran: 2014

 

Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

www.marti.com.tr

   

 

 

 

 

 

 


Lokacije