Pashas Princess

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Pashas Princess
 • 21 slika
 • Blizu plaže
 • Ekonomi
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitnes

PASHA'S PRINCESS HOTEL 4* (+16) - CAMYUVA - KEMER - Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 6km od centra Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 200m od hotela, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 6km od centra Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 84. Standa

O Pashas Princess

PASHA'S PRINCESS HOTEL 4* (+16) - CAMYUVA - KEMER Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 6km od centra Kemera, 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 200m od hotela, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 6km od centra Kemera, 60km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 84. Standardne sobe (26m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.3pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda i sokovi po dolasku), set za čaj i kafu, sef, telefon, satelitsku TV i muzičke kanale, laminat, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kolači, večera, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, bar na plaži sa sokovima i užinom od 10.00 do 18.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, pakirani sladoled, sva hrana i piće nakon 23.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, bar pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor, vešeraj, telefon, fax, internet. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
 Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 200m od hotela, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle, fitnes room, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, Tursko kupatilo, sauna, masaža. Soft zabavni program tokom dana, uveče zabava nekoliko puta sedmično.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

Lokacije