Pine House Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Pine House Hotel
  • 23 slika
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža
  • Fitnes

PINE HOUSE HOTEL 4* - CAMYUVA - KEMER - Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 7km od centra kemera, 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel je udaljen 200m od plaže, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 7km od centra kemera, 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 116. Standardne sobe (21m2, sp

O Pine House Hotel

PINE HOUSE HOTEL 4* - CAMYUVA - KEMER Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 7km od centra kemera, 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel je udaljen 200m od plaže, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 7km od centra kemera, 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 116. Standardne sobe (21m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (naplaćuje se), sef, laminat, satelitsku TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, kasna užina, lokalna alkoholna (lokalno vino, rakija, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, bar na plaži od 10.00 do 18.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, sva pića nakon 23.00h, svježi voćni sokovi, sladoled, Turska kafa, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar pored bazena, bar u lobiju. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon, fax, internet i PC igrice, šoping. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotel je udaljen 200m od plaže, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava

Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tri tobogana,stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, Tursko kupatilo, sauna, fitnes room. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, bilijar i PC igrice. Soft animacije tokom dana i uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište.

Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

Lokacije