Rios Latte Beach

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Rios Latte Beach
  • 37 slika
  • Za djecu

LATTE BEACH HOTEL 3* - BELDIBI - KEMER - Hotel je smješten u regiji beldibi, 14km od centra Kemera, 30km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena150m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Između hotela i plaže je ulica. Položaj : Hotel je smješten u regiji beldibi, 14km od centra Kemera, 30km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba –

O Rios Latte Beach

LATTE BEACH HOTEL 3* - BELDIBI - KEMER Hotel je smješten u regiji beldibi, 14km od centra Kemera, 30km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Plaža je udaljena150m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Između hotela i plaže je ulica.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji beldibi, 14km od centra Kemera, 30km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 143 raspoređenih u dva bloka. Standardne sobe (20-24m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, sef (naplaćuje se), mini bar (naplaćuje se), satelitsku TV i muzičke kanale, laminat, balkon (ne u svim sobama).
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni čaj, večera, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, sladoled, Turska kafa, sva pića nakon 22.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, bar pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, telefon ,fax, internet i PC igrice. Wi-Fi se naplaćuje.
 
Plaža: 
Plaža je udaljena 150m od hotela, šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Između hotela i plaže je ulica.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, Tursko kupatilo, sauna, gimnastika, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža i bilijar. Soft animacijski program tokom dana i uveče.

Napomena

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 


Lokacije