Sherwood Exclusive Kemer

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Sherwood Exclusive Kemer
 • 43 slika
 • Za djecu
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • Aqua Park
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Okružen zelenilom

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* - GOYNUK - KEMER - Hotel je smješten u regiji Goynuk, 9km od Kemera, 45km od centra Antalije i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unaprijed koja se naplaćuje. Položaj : Hotel je smješten u regiji Goynuk, 9km od Kem

O Sherwood Exclusive Kemer

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5* - GOYNUK - KEMERHotel je smješten u regiji Goynuk, 9km od Kemera, 45km od centra Antalije i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unaprijed koja se naplaćuje.
Položaj
Hotel je smješten u regiji Goynuk, 9km od Kemera, 45km od centra Antalije i 55km od aerodroma Antalija.
Smještaj
Ukupan broj soba – 492 u glavnoj zgradi i 45 vila (3 ili 4 sprata). Standardne sobe (29m2, spavaća sa twin ili Francuskim krevetom + sofa, kupatilo, max.2+1chd), Superior sobe (35m2, spavaća sa twin ili Francuskim krevetom, jedan single krevet i sofa, jedno kupatilo, max.3+1chd), Lagoon sobe (29m2, smještene na prizemlju, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, kupatilo, max.2+1chd), Lagoon Superior sobe (35m2, smještene na prizemlju, spavaća sa Francuskim krevetom + jedan single krevet + sofa, jedno kupatilo, max.3+1chd), Deluxe sobe (29m2, smještene na drugom ili trećem spratu, Francuski krevet + sofa, jedno kupatilo, max.2+1chd) Deluxe Superior sobe (35m2, smještene na drugom ili trećem spratu, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet + sofa, jedno kupatilo, max.2+2chd), Porodični Suiti (58-70m2, dvije spavaće sa vratima između, dva kupatila, max.4pax), Swim up sobe (35m2, spavaća sa Francuskim krevetom + sofa, kupatilo, max.2pax, direktan pristup bazenu sa terase), Porodični Dublex (60-70m2, smješteni u glavnoj zgradi, pogled kopno, na prizemlju dnevni boravak (može biti spavaća sa dvije sofe); na prvom spratu Francuski krevet, dva kupatila, max.4pax), Porodični Suit Dublex (60-70m2, smješteni u glavnoj zgradi, pogled more, na prizemlju dnevni boravak (može biti spavaća sa dvije sofe); na prvom spratu Francuski krevet, dva kupatila, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih prilika, telefon, laminat (samo prizemne sobe imaju keramički pod), mini bar (voda, sokovi i pivo se nadopunjuje svaki dan), kettle, set za čaj i kafu, sef, satelitska TV i muzički kanali, Wi-Fi u sobama se ne naplaćuje, balkon ili terasa.
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni kolači, sladoled u određeno vrijeme, večera, kasna užina, dječiji kutak, slastičarna i sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Posebno se naplaćuje – specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi (osim za doručak), A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje, energy pića, room service.
Sadržaj
Glavni restoran Fusions u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Turquoise (Turska kuhinja), Basilico (Italijanska kuhinja), Mama Cocha Fish and Waribashi (Kineska kuhinja), bar u lobiju, vitamin bar, barovi pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor, babysitting, vešeraj, frizer, šoping centar, internet cfe i PC igrice, rent a car. Wi-Fi je besplatan u cijelom hotelu.
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, šljunak i pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unaprijed koja se naplaćuje.  
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, mini golf, košarka, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuju – sportovi na vodi, masaža, SPA &Beauty centar, rasvjeta za teniske terene, bilijar i PC igrice.

Bogat zabavni program tokom dana i show program i takmičenja uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište, mini disko, klub za tinejdžere od 13 do 17 godina.

Napomena

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

www.sherwoodhotels.com.tr


Lokacije