Ulusoy Kemer Holiday Club

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Ulusoy Kemer Holiday Club
 • 43 slika
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Šljunkovita plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Okružen zelenilom

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB HV1 - GOYNUK - KEMER - Hotel je smješten u regiji Goynuk, 7km od Kemera, 45km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u regiji Goynuk, 7km od Kemera, 45km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 465. Standardne sobe (18-22m2, spavaća, kup

O Ulusoy Kemer Holiday Club

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB HV1 - GOYNUK - KEMERHotel je smješten u regiji Goynuk, 7km od Kemera, 45km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Goynuk, 7km od Kemera, 45km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba – 465. Standardne sobe (18-22m2, spavaća, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (12-14m2, spavaća, kupatilo, max.2pax), Velike standardne sobe (22-24m2, spavaća, kupatilo, max.2+2pax), Porodične sobe (32m2, dvije spavaće sa vratima između, jedno ili dva kupatila, u jednoj od soba je krevet na sprat za djecu, max.4pax). Sve sobe imaju prelijep vrt, kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, sef, mini bar, satelitska TV i muzički kanali, keramički pod, balkon ili terasu.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina tokom dana, popodnevni kolači, večera, kasna užina, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h. U cijenu nije uključeno – luksuzna uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna vina, svježi voćni sokovi, sva flaširana pića, organizacija privatnih zabava, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća.
 
Sadržaj:
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar pored bazena i na plaži, disko klub, bar u lobiju. Posebno se naplaćuju – doktor, babysitter, vešeraj, telefon, fax, internet, šoping dio, PC igrice, frizer, rent a car. Wi-Fi (low speed) je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, četiri tobogana, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis i gimnastika. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, rasvjeta i oprema za teniske terene, Wellness centar, časovi ronjenja, bilijar, game room.

Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, specijalni show program uveče uz profesionalni tim. Mini club za djecu od 4 do 12 godina i Junior Club od 13 do 16 godina sa programom tokom dana, igralište i mini disko.
Renoviran: 2014

Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

www.kemerholidayclub.com.tr


Lokacije