Viking Star Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Viking Star Hotel
  • 46 slika
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Centar grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Šljunkovita plaža
  • Fitnes

VIKING STAR HOTEL 5* - KEMER - Hotel je smješten u regiji Kemer. Nudi All inclusive uslugu. Plaža je udaljena 600m od hotela, pijesak i šljunak. Položaj : Hotel je smješten u regiji Kemer, 45km udaljen od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 200 soba. Standard sobe (25-30m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax), i 4 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa ka

O Viking Star Hotel

VIKING STAR HOTEL 5* - KEMER - Hotel je smješten u regiji Kemer. Nudi All inclusive uslugu. Plaža je udaljena 600m od hotela, pijesak i šljunak.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Kemer, 45km udaljen od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 200 soba. Standard sobe (25-30m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax), i 4 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom, tuš, fen, centralna klima koja radi zavisno od vremenskih uslova, direktna telefonska linija, mini bar (plaća se), sef (plaća se), laminat, SAT TV i muzički kanali, balkon, Wi-Fi intenret (plaća se).
 
Usluga
All inclusive – švedski sto – doručak, kasni doručak, ručak, užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i koncentrirani voćni sokovi od 10:00 – 23:00h, sladoled u određenom terminu. Koncept ne uključuje: uvozna pića, svježi voćni sokovi, mini bar u sobama, room service, sve vrste flaširanih pića, turska kafa, sva pića u disko klubu i Vitamin baru, A `la Carte restoran i sva hrana i piće na plaži, sva hrana i pićr poslije 23:00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran, snack bar, Via Veneto – italijanski A `la Carte restoran, barovi pored bazena, lobi bar. Dodatno se naplaćuje prema pravilima hotela: doktor, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet cafe, rent-a-car. Wi-Fi internet u lobiju je besplatan.
 
Plaža: 
Plaža je udaljena 600m od hotela, pijesak i šljunak. Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su besplatni. Hotel ima shuttle bus do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, soba za fitness, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, masaža i SPA centar, bilijar i PC igre.
Animacijski program tokom dana i navečer. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.vikingturizm.com


Lokacije