Viking Suite Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Viking Suite Hotel
  • 19 slika
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Centar grada
  • Šljunkovita plaža
  • Otvoreni bazen

VIKING SUITE HOTEL 3* - KEMER - Hotel je smješten u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 800m od hotela (Moonlight beach), šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri se naplaćuju. Shuttle bus do plaže je besplatan. Položaj : Hotel je smješten u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba – 55. St

O Viking Suite Hotel

VIKING SUITE HOTEL 3* - KEMERHotel je smješten u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža udaljena 800m od hotela (Moonlight beach), šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri se naplaćuju. Shuttle bus do plaže je besplatan.
Položaj
Hotel je smješten u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija.
Smještaj
Ukupan broj soba – 55. Standardne sobe (40m2, spavaća i dnevna soba sa kuhinjom, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem i fen, split klimu (naplaćuje se), telefon, mini bar (prazan), sef (naplaćuje se), frižider, mikorvalna, keramički pod, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, čaj, kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, sladoled, mini bar u sobama, room service, Turska kafa, sva hrana i piće na plaži. 
Sadržaj
Glavni restoran, snack bar, bar u lobiju i pored bazena. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon, fax, internet, babysitting, rent a car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
Plaža: 
Hotelska plaža udaljena 800m od hotela (Moonlight beach), šljunak, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju, peškiri se naplaćuju. Shuttle bus do plaže je besplatan.
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, stoni tenis, pikado. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi.
Jednom sedmično muzika uživo, mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju. 

Lokacije