Aska Lara Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Lara
 • Aska Lara Resort & Spa
 • 37 slika
 • Blizu plaže
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Zatvoreni bazen
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes
 • Fitnes & SPA

ASKA LARA RESORT & SPA  5* - LARA - Hotel se nalazi u oblasti Lara, 12 km od aerodroma Antalija i 12 km od centra Antalije. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Privatna plaža pjeskovito-šljunkovita, 500 m od hotela (prelaz preko ceste) sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Lara, 12 km od aerodroma Antalija i 12 km od centra Antalije

O Aska Lara Resort & Spa

ASKA LARA RESORT & SPA  5* - LARA - Hotel se nalazi u oblasti Lara, 12 km od aerodroma Antalija i 12 km od centra Antalije. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Privatna plaža pjeskovito-šljunkovita, 500 m od hotela (prelaz preko ceste) sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Lara, 12 km od aerodroma Antalija i 12 km od centra Antalije.
 
Smještaj
Ukupan broj soba je 545. Eco sobe ( 18 m², jedna spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max. 2+1 pax ), Standardne sobe (20-24 m², jedna spavaća soba,  kupatilo, neke sobe su sa francuskim balkonom, max.3 + 1chd ), Porodični suit ( 48-50 m², dvije spavaće sobe sa vratima između i dva kupatila, max. 4 +1chd+inf), Connection-povezane sobe (40-48 m², dvije spavaće sobe sa vratima između, dva kupatila, max. 4+1 chd+inf).
Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo, dopunjuje se dnevno) kuhalo sa setom za kafu i čaj, sef, laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet besplatan, balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uvečer, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u poslijepodnevnim satima u određenim terminima, dječiji buffet u glavnom restoranu. Nisu uključena: Specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, svježi voćni sokovi, room service, A’la Carte restorani se naplaćuju uz prethodnu rezervaciju.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Mozaik (Turska kuhinja), La Perla ( Talijanska kuhinja), Missina (Riblji restoran) i Mandarin-kuhinja Dalekog Istoka., barovi unutar hotelskog kompleksa, disko klub. Doktor, čuvanja djece, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, rent-a-car se dodatno naplaćuju. Wi-Fi u hotelskim prostorijama i sobama je besplatan.
 
Plaža: 
Privatna plaža pjeskovito-šljunkovita, 500 m od hotela (prelaz preko ceste) sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Shuttle prevoz  (svakih 10 minuta od 08.30-24.00 sati) je besplatan. Paviljoni na plaži uz predhodnu rezervaciju dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, Aqua park sa 9 tobogana, teniski tereni, Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, košarka, odbojka na pjesku,  gimnastika, pikado, stoni tenis, fitness centar (fitness centar, sauna, tursko kupatilo nisu dozvoljeni za djecu ispod 16 godina).  Dodatno se naplačuju: Vodeni sportovi, bilijar, časovi  i oprema za tenis, kuglanje, sve vrste masaža i tretmana u Spa centru, Zabavni-adventure park.
Zabavni program sa laganom animacijom tokom dana i uvečer. Mini klub za djecu od 3-12 godina i Texas Town za tinejdžere od 12-16 godina.
Renoviran: 2016 godine.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.askahotels.com


Lokacije