Delphin Diva

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Lara
 • Delphin Diva
 • 29 slika
 • Naša preporuka
 • Aqua Park
 • Naša preporuka
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

DELPHIN DIVA 5* - LARA - Hotel se nalazi u oblasti Lara, 10 km od aerodroma Antalija i 15 km od centra grada. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža šljunkovito-pjeskovita , sa ležaljkama, suncobranima, bazen  i peškiri za plažu besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Lara, 10 km od aerodroma Antalija i 15 km od centra grada. Smještaj : Ukupan broj soba iznosi 481. Standar

O Delphin Diva

DELPHIN DIVA 5* - LARA -  Hotel se nalazi u oblasti Lara, 10 km od aerodroma Antalija i 15 km od centra grada. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža šljunkovito-pjeskovita , sa ležaljkama, suncobranima, bazen  i peškiri za plažu besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Lara, 10 km od aerodroma Antalija i 15 km od centra grada.
 
Smještaj
Ukupan broj soba iznosi 481. Standardne sobe 385 (26-30 m², jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + jedan single krevet + sofa (175x75cm),jedno  kupatilo, max. 2+2chd), Dupleks porodične sobe 75 (47 m², na gornjem spratu spavaća soba sa francuskim krevetom + single krevet, kupatilo sa tuš kabinom, na donjem spratu su dva single kreveta, jedno kupatilo sa kadom,  balkona, max. 3+2chd), i četiri sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su sa privatnim kupatilom i tuš kabinom, fenom, centralnom klima uređajem koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktna telefonska linija, sef, mini bar (dopunjuje se dnevno sa bezalkoholnim pićima, vodom i pivom), kuhalo, set za kafu i čaj, laminat, LCD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon ili terasa. Wi-Fi internet konekcija je besplatna.
Specijalne sobe: Jedan Pink Moon Suit za tek vjenčane parove (80m², okrugla soba sva u pink boji, spavaća soba sa okruglim krevetom, dnevni boravak, prostor za jelo, prostor za relaksaciju, odvojen Jacuzzi i toalet, panoramski pogled na more, VIP servis, nema balkona), Deluxe porodična soba 11 (85m²+60m², terasa, dvije spavaće sobe, jedno kupatilo, Jacuzzi na terasi, VIP servis, max. 5+1 pax), jedan Predsjednički suit (108m² + 60m² terasa, hodnik, spavaća soba sa king size krevetom, kupatilo sa Jacuzzijem, prostor sa sofom, prostor za ručavanje sa barom, pogled more i ležaljke na terasi, VIP servis, max. 2+1 pax), jedan K1 Suit (80m², okrugla soba, dva kreveta, kupatilo sa Jacuzzijem, dnevna soba, pogled more sa ležaljkama na terasi, VIP servis, max. 2 pax, bez balkona), jedan K2 Suit (80m², okrugla soba, dva bračna kreveta, kupatilo sa Jacuzzijem, dnevna soba, pogled more i ležaljke na terasi, VIP servis, max. 2 pax, bez balkona), Black Suit (80m², cijela soba je dekorisana u crnoj boji, sa dva francuska kreveta, sofa, kupatilo sa Jacuzzijem, pogled more i VIP servis, bez balkona).
 
Usluga
Ultra all inclusive-šampanjac dobrodošlice po dolasku, voće i vino u sobi na dan dolaska, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvozna pića, A’la Carte restorani koje je potrebno unaprijed rezervisati (samo jednom u sedmici besplatan A’la Carte, naredni se naplaćuju). Dijetalni buffet i dječiji buffe su dostupni u glavnom restoranu. Koncept ne uključuje: Premium uvozna pića , specijalna pića i flaširana vina, room service, daljnje korištenje A’la Carte restorana.
 
Sadržaj
Glavni restoran radi na principu švedskog stola za doručak, ručak i večeru, A’la Carte restorani: Le Kebab ( Turska kuhinja), Blue fish ( Riblji restoran), Pekin restoran (Kineska kuhinja), Margarita ( Meksička kuhinja), Dolce Vita ( Talijanska kuhinja), Teppenyaki (Japanska kuhinja), Dragon ( Suši i Tai kuhinja), mnogi barovi u cijelom  hotelskom kompleksu, disko klub. Usluga doktora u hotelu je dostupna,  čuvanja djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, telefon, faks, internet café i kompjuterske igrice, rent-A-car,  frizer, salon ljepote, šoping centar se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet konekcija u lobiju i sobama je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža šljunkovito-pjeskovita , sa ležaljkama, suncobranima, bazen  i peškiri za plažu besplatni. Privatni paviljoni uz predhodnu rezervaciju  dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, jedan relax bazen samo za odrasle (Relax bazen je samo za odrasle, djeci ispod 15 godina nije dozvoljen boravak), tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na pijesku su besplatni. Dodatno se naplaćuju teniski tereni sa rasvjetom, sportovi na vodi, Wellness i Spa centar, škola ronjenja, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice. Zabavni program za odrasle tokom dana i večernji šou. Fun Fair i mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i bogatim programom tokom dana i večeri.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.delphinhotel.com


Lokacije