Acantus Cennet Barut Collection

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Acantus Cennet Barut Collection
 • 49 slika
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren

ACANTUS CENNET BARUT COLLECTION 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Kumkoy, 2km od centra Side-a i 62km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Kumkoy, 2km od centra Side-a i 62km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže sa ukupno 2

O Acantus Cennet Barut Collection

ACANTUS CENNET BARUT COLLECTION 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Kumkoy, 2km od centra Side-a i 62km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u oblasti Kumkoy, 2km od centra Side-a i 62km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 260 soba. Superior sobe sa djelimićnim pogledom na more (34m², spavaća soba s francuskim krevetom + kauč, kupatilo, max.2+1pax).Delux sobe sa direktnim pogledom na more (39m², spavaća soba,francuski krevet+kauč,jedno kupatilo max. 2+1pax), Swim up sobe(44m², smještene u prizemlju, soba sa francuskim krevetom+kauč, jedno kupatilo,terasa sa direkntnim pristupom na bazen,max2+1pax). Porodične sobe sa djelimičnim pogledom na more (43m², dvije sobe, u jednoj spavaća soba sa francuskim krevetom + stolica,u drugoj sobi dva odvojena kreveta. Sobe su odvojene kliznim vratima,jedno kupatilo max.3+1pax). Penthouse suit sa djelimičnim pogledom na more(67m², jedna velika soba sa francuskim krevetom+kauč, gardaroberom, kupatilom, velikim balkonom sa stolicama za sunčanje i Jacuzzijem max.2+1pax). Penthouse suit 360 (130m²,jedna soba sa okruglim krevetom,kupatilo sa dva umivaonika, kafe aparatom, gardaroberom, velikim balkonom sa stolicama za sunčanje i Jacuzzijem max.2pax). Sve sobe posjeduju balkon, vlastito kupatilo s tušem, fenom, ogrtačem, papučama, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih prilika, telefon, parket, mini bar (voda, sokovi i pivo dopunjavaju se svaki dan), sef, kuhalo, set za čaj i kafu, satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, sva lokalna, standardna, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled, korpa sa voćem u svakoj sobi prilikom dolaska. Svježe cjeđeni sok od naranđe samo za doručak. Vegan i Gluten free kutak u glavnom restoranu u kojem se služe glavni obroci.  A’la Carte restorani s rezervacijom unaprijed – jednom tokom boravka.  Usluga ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, specijalna vina sa menija u A’la Carte restoranima, prirodne cjeđene sokove room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani: Safran (internacionalna kuhinja), Lavanta (italijanska kuhinja), Roka ( riblji restoran), barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Ljekarske usluge, rent a car, frizer, telefon, fax, internet kutak i računarske igre, shopping centar, vešeraj, hemijsko čišćenje se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan u čitavom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni. Baldahini na plaži sa rezervacijom unaprijed i ekstra plačanjem.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni ( zatvoren tokom ljetne sezone), bazeni za djecu i odrasle, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se naplaćuju: vodeni sportovi, masaže, SPA i Wellness centar, bilijar, osvjetljenje na teniskim terenima.  Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište za djecu i program sa animatorima. Poseban Bary Star Baby conept za djecu do 2,99 godine, baby apparat, šampon, losion, spužva, grijač flašica, baby hranilica itd. – na zahtjev po dolasku, besplatno.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.baruthotels.com


Lokacije