Adalya Artside

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Adalya Artside
 • 43 slika
 • Za djecu
 • Aqua Park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren

ADALYA ART SIDE HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Evrenseki, 10km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Evrenseki, 10km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže sa ukupno 417 soba raspoređenih u

O Adalya Artside

ADALYA ART SIDE HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Evrenseki, 10km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u oblasti Evrenseki, 10km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 417 soba raspoređenih u 3 zgrade. Standardne sobe (29m², spavaća soba s francuskim krevetom + single krevet + sofa, kupatilo, max2+2pax), Standardne sobe s krevetima na sprat (32m², jedna veća soba s francuskim krevetom + krevet na sprat za djecu, kupatilo, max.2+2pax), Porodične sobe (57m², dvije odvojene spavaće sobe, kupatilo, max.4pax), Suit sobe (57m², dvije odvojene sobe, kupatilo, max.4pax) i 2 sobe za invalide. Sobe su sa pogledom na more i sa pogledom na kopno, sa vlastitim kupatilom i tušem, posjeduju fen, split klimu, telefon, mini bar (bezalkoholna pića po dolasku, mineralna voda i voda se dopunjavaju dnevno), set za tople napitke, sef (dodatno se naplaćuje), LCD TV sa satelitskim programima, internet (dodatno se naplaćuje) i balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodevni kolači, užine, večera, kasna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, služenje sladoleda u određeno vrijeme, mini bar u sobama, A’la Carte restorane potrebno rezervisati dan ranije - jedan put tokom boravka, bar na plaži od 10.00 do 18.00h. Usluga ne uključuje: sva uvozna pića, prirodne cijeđene sokove, turska i uvozna vina, uvozne šampanjce, room service, sva pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani (italijanska, kineska i turska kuhinja, morski specijaliteti, jela s roštilja), bar na plaži od 10.00-18.00 sati, barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Ljekarske usluge, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, shopping, telefon, fax, rent a car, intrnet kutak i računarske igre se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis su besplatni. Masaže, SPA centar, salon ljepote, kuglanje, bilijar, rasvjeta za teniske terene i svi vodeni sportovi se dodatno naplaćuju. Zabavni program tokom dana, takmičenja, show programi, mini klub za djecu od 4 do 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.adalyahotels.com


Lokacije