Adalya Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Adalya Resort
 • 44 slika
 • Za djecu
 • Na plaži
 • Aqua Park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Fitnes & SPA
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen

ADALYA RESORT & SPA HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 10km od Side-a i 65km od aerodroma u Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 10km od Side-a i 65km od aerodroma u Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 210 soba raspoređenih u 2 zg

O Adalya Resort

ADALYA RESORT & SPA HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 10km od Side-a i 65km od aerodroma u Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 10km od Side-a i 65km od aerodroma u Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 210 soba raspoređenih u 2 zgrade: Standard sobe (30 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + single krevet, kupatilo, max. 2+1 pax), Porodične sobe (55 m2, dvije spavaće sobe odvojne vratima, kupatilo, max. 4 pax). 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju  pogled more ( djelimični ili puni pogled ), pogled  i pogled kopno, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno, pivo samo po dolasku).Kuhalo, set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), SAT TV, Wi-Fi internet (uz doplatu), balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive na bazi švedskog stola  za doručak, ručak i večeru. Kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni kolači, kasna večernja užina, sva lokalna i  neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled koji se služi u odredjenim terminima, mini bar u sobama. A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed - jednom tokom boravka. Usluga ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sva lokalna i uvozna flaširana pića, uvozni šampanjac, tursku kafu, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola , A'la Carte restorani  Tugra ( turska kuhinja), Dolphin ( riblji restoran ), Barbegue a la carte , barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Ljekarske usluge, čuvanje djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car – se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet u lobiju i pored bazena se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, teniski teren, stoni tenis su besplatni. Masaža, SPA i salon ljepote, osvjetljenje za teniski teren, bilijar, sportovi na vodi se dodatno naplačuju. Zabavni program toku dana, takmičenja, šou programi, Mini klub za djecu uzrasta od 4-12 god.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.adalyaresort.com


Lokacije