Alba Queen Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Alba Queen Hotel
 • 77 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ALBA QUEEN HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji, 8km od centra Side-a. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu uz depozit. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji, 8km od centra Side-a. Smještaj : Hotel raspolaže sa ukup

O Alba Queen Hotel

ALBA QUEEN HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji, 8km od centra Side-a. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu uz depozit.
 
Položaj
Hotel je smješten u oblasti Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji, 8km od centra Side-a.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 344 sobe u 5 glavnih zgrada. Standardne sobe, uključuje i 4 sobe za osobe sa invaliditetom (26m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Superior sobe (32m², spavaća soba, kupatilo, veliki balkon, max.2+1pax), Standardne sobe sa krevetima na sprat (25-32m², spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na sprat, kupatilo, max.2+2pax, samo sa pogledom na kopno), Porodične sobe (41m², dvije spavaće sobe povezane vratima, jedno kupatilo, balkon, max.4pax, sve sobe s pogledom na kopno), Deluxe porodične sobe (55m², dvije spavaće sobe, dva kupatila, dva balkona, max.4+2chd, sve sobe su sa pogledom na kopno). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo s kadom, tušem i fenom, centralna klimu uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih prilika, telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef (dodatno se naplaćuje), laminat pod, Wi-Fi internet (dodatno se naplaćuje), LCD satelitsku TV i muzičke kanale.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večera, popodnevni kolači, kafa i čaj, raznovrsne kasne užine, baby i dječji buffet, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed mogu se koristiti jednom za vrijeme boravka, sladoled u određeno vrijeme pored bazena, pića u Disko klubu do 01.00h. Usluga ne uključuje: uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, room service, svježe cijeđene sokove, energetska pića, flaširana pića.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani: Queens Asia ( kuhinja Dalekog Istoka), Queens Fish (morski specijaliteti), Snack bar na plaži i pored bazena, disko klub. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet konekcija, kompjuterske igrice, rent a car – dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija je besplatna u lobbiju i pored bazena.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu uz depozit. WIFi  internet na plaži se dodatno naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, teniski tereni, odbojka na pijesku, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, mini golf su besplatni. Masaže, SPA centar, salon ljepote, sve vrste vodenih sportova, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, kuglanje, bilijar, Game room – dodatno se naplaćuju.
Zabavni program uz tim animatora tokom dana i specijalni show program u večernjim satima, kino, povremeno uz muziku uživo, party na plaži. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa različitim dnevnim aktivnostima i mini discom navečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.albahotels.com.tr


Lokacije