Alba Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Alba Resort
 • 36 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Idealno za porodice
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ALBA RESORT HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji  Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu uz depozit. Položaj : Hotel je smješten u regiji  Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Smještaj : Hotel raspolaže sa u

O Alba Resort

ALBA RESORT HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji  Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu uz depozit.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji  Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 445 soba u 10 blokova Glavne zgrade. Standardne sobe uključujući 4 sobe za osobe sa invaliditetom ( 26m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax ), Standardne sobe sa krevetima na sprat ( 25-32m², spavaća soba sa Francuskim krevetom + krevet na sprat, jedno kupatilo, max.2+2pax, samo sa pogledom na kopno ), Porodične sobe ( 41m², dvije spavaće sobe povezane vratima, jedno kupatilo, balkon, max.4pax, sve sobe su sa pogledom na kopno ), Deluxe porodične sobe ( 55m², dvije odvojene spavaće sobe, dva kupatilo, dva balkona, max.4+2pax, sve sobe su sa pogledom na more ili kopno ). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo sa kadom, tušem i fenom, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, dirktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno ), kuhalo, set za čaj i kafu, sef (dodatno se naplaćuje ), tepih pod , LCD satelitsku TV i muzičke kanale.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večera, popodnevni kolači, kafa i čaj, kasno noćne užine, baby i dječiji buffet, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed mogu se koristiti jednom za vrijeme boravka, sladoled u određeno vrijeme pored bazena, pića u Disco klubu do 01.00h. Koncept ne uključuje: Uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, room service, svježe cijeđeni sokovi, energetska pića, flaširana pića.
 
Sadržaj
Glavni restoran Olympos na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani : Ophelia ( Talijanska kuhinja ), Anfora ( Morski specijaliteti), barovi u čitavom hotelskom kompleksu, Disko klub. Doktor, usluga čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent -  a - car se dodatno  naplaćuju. WIFI internet konekcija u Dolphin baru i baru na bazenu je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovito - šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu su uz depozit. WIFI internet na plaži se dodatno naplaćuje.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, teniski tereni, odbojka, odbojka na pijesku, mini fudbal, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, mini golf su besplatni. Masaže, SPA centar, salon ljepote, sve vrste sportova na vodi, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, bilijar, Game room  dodatno se naplaćuju. Zabavni program uz tim animatora tokom dana i specijalni show program u večernjim satima, kino, povremeno uz muziku uživo, party na plaži. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina sa različitim dnevnim aktivnostima i Mini diskom navečer ( izuzev nedjeljom ).

Renoviran: 2013.

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.albahotels.com.tr


Lokacije