Alba Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Alba Resort Hotel
 • 36 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Idealno za porodice
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ALBA RESORT HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji  Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu uz depozit. Položaj : Hotel je smješten u regiji  Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Smještaj : Hotel raspolaže sa u

O Alba Resort Hotel

ALBA RESORT HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji  Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu uz depozit.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji  Colakli, 55km od aerodroma u Antaliji i 8km od centra Side-a.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 445 soba u 10 blokova glavne zgrade. Standardne sobe uključujući 4 sobe za osobe sa invaliditetom (26m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Standardne sobe sa krevetima na sprat (25-32m², spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na sprat, kupatilo, max.2+2pax, samo sa pogledom na kopno), Porodične sobe (41m², dvije spavaće sobe povezane vratima, kupatilo, balkon, max.4pax, sve sobe su sa pogledom na kopno), Deluxe porodične sobe (55m², dvije posebne spavaće sobe, dva kupatilo, dva balkona, max.4+2pax, sve sobe su sa pogledom na more ili kopno). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo sa kadom, tušem i fenom, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef (dodatno se naplaćuje), tepih pod , LCD satelitsku TV i muzičke kanale.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večera, popodnevni kolači, kafa i čaj, raznovrsne kasne užine, baby i dječji buffet, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed mogu se koristiti jednom za vrijeme boravka, sladoled u određeno vrijeme pored bazena, pića u Disco klubu do 01.00h. Usluga ne uključuje: Uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, room service, svježe cijeđeni sokove, energetska pića, flaširana pića.
 
Sadržaj
Glavni restoran Olympos na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani : Ophelia (talijanska kuhinja), Anfora (morski specijaliteti), barovi u čitavom hotelskom kompleksu, disko klub. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, shopping, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car – dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija u Dolphin baru i  pool baru je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri za plažu uz depozit. WIFI internet na plaži se dodatno naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, teniski tereni, odbojka, odbojka na pijesku, mini fudbal, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, mini golf su besplatni. Masaže, SPA centar, salon ljepote, sve vrste vodenih sportova, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, bilijar, Game room – dodatno se naplaćuju.
Zabavni program uz tim animatora tokom dana i specijalni show program u večernjim satima, kino, povremeno uz muziku uživo, party na plaži. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina sa različitim dnevnim aktivnostima i mini discom navečer (izuzev nedjeljom).
Renoviran: 2013.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.albahotels.com.tr


Lokacije