Amara Family Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Amara Family Resort
 • 37 slika
 • Okružen zelenilom
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Renoviran
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

AMARA FAMILY HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 5km od antičkog grada Sidea. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža Položaj : Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 5km od antičkog grada Sidea. Smještaj : Hotel raspolaže sa 443 sobe raspoređene u glavnoj zgradi i u bašte

O Amara Family Resort

AMARA FAMILY HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 5km od antičkog grada Sidea. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 5km od antičkog grada Sidea.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 443 sobe raspoređene u glavnoj zgradi i u baštenskom dijelu. Standard sobe ( 24m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+sofa, jedno kupatilo, max.2+1pax), Superior sobe ( 32m2, jedna veća spavaća soba, jedno kupatilo, max.3+1pax), Porodične sobe ( 34m2, dvije spavaće sobe povezane vratima između, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tuš kabinom, papuče, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku liniju, laminat pod, sef, mini bar ( voda i bezalkoholna pića dopunjuju se dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj,satelitsku TV i muzičke kanale, balkon ili francuski balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak,ručak, večera, kasna noćna užina, jutarnja i popodnevna užina po kraj bazena i na plaži, dječiji buffet i dječiji restoran, snack restoran i bar na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, svježi voćni sokovi samo za doručak, sladoled tokom određenih sati, slastičarna, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom tokom boravka, Snack na plaži od 10.00-18.00h, Bistro restoran otvoren 24h. Koncept ne uključuje uvozna pića koja nisu na meni listi, specijalna vina, koktele, luksuzna pića, svježe cjeđene sokove, flaširana pića, drugi korištenje A la Carte restorana, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedsku sto, A la Carte restorani, Snack bar na plaži od 10.00-18.00h, bar po kraj bazena, lobby bar. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, frizer, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, šoping centar i rent-a-car se dodatno naplačuju. WIFI internet konakcija u cijelom hotelu je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža, 150m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitness centar, sauna, Tursko kupatilo, stoni tenis, teniski tereni, odbojka na pijesku su besplatni. Wellnes&Spa centar, rasvjeta za teniske terene, masaže i sportovi na vodi se dodatno plačaju. Animacijski zabavni program po kraj bazena i na plaži, takmičenja za odrasle i djecu, večernji show program. Mini klub za djecu od 4-12 godina tokom dana i u večernjim satima.
Renoviran: 2019/2020
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.armashotels.comLokacije