Amelia Beach Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Amelia Beach Resort Hotel
 • 60 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Kizilot, 15km od Side-a i 80km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža šljunkovito - pjeskovita, odvojena cestom. Ležaljke i suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Kizilot, 80km od aerodroma u Antaliji i 15km od Side-a i Manavgat-a. Smještaj : Hotel ra

O Amelia Beach Resort Hotel

AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Kizilot, 15km od Side-a i 80km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža šljunkovito - pjeskovita, odvojena cestom. Ležaljke i suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj:
Hotel je smješten u oblasti Kizilot, 80km od aerodroma u Antaliji i 15km od Side-a i Manavgat-a.
 
Smještaj
Hotel raspolaže za ukupno 479 soba u Glavnoj zgradi. Standardne sobe (36m², spavaća soba  sa Francuskim ležajem + jedan single krevet, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (19m², u pomoćnoj  Anex zgradi, spavaća soba, kupatilo, max.2pax), Porodične sobe type A sa krevetima na sprat (36-39m², jedna veća soba s Francuskim krevetom i krevetom na sprat, kupatilo, max.2+2pax), Porodične sobe pogled more  type B (43m², dvije spavaće sobe povezane vratima, kupatilo, max.4pax), Porodične sobe type C  (72m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, max.5pax). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo s tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, mineralna voda  i voda se dopunjavaju dnevno), sef ( dodatno se naplaćuje), satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga:
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera i ponoćni buffet, sladoled u određenim satima , bar na plaži od 10.00 do 17.00h, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do ponoći, Talijanski, Turski i Kineski A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jendom tokom boravka. Usluga ne uključuje: sva uvozna pića, pića nakon ponoći ( nakon 24h), svježe cijeđene sokove, sva flaširana pića, room service, Riblji A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i extra doplatom kao i sva pića u Disko klubu i Vitamin baru.
 
Sadržaj:
Glavni restoran Acacia na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani: Tulip (Turska kuhinja), Olive (Talijanska kuhinja), Bonsai (Kineska kuhinja) i Oleander (Riblji restoran) sa rezervacijom unaprijed, lobby bar, snack bar, bar pored bazena  i na plaži, Disko klub. Usluge doktora, vešeraj, usluga čuvanja djece, frizer, telefon, fax, internet café, računarske igrice, shopping centar, rent a car - se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet do 50Mb u Lobby dijelu je besplatan.                                  
Plaža:
Hotelska privatna šljunkovito-pjeskovita plaza, odvojena cestom. Postoji tunel  do plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, Tursko kupatilo, sauna, fitness centar, tereni za tenis, stoni tenis, košarka,, odbojka na plaži su besplatni. Masaže, sportovi na vodi , kuglanje, bilijar, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, Wellnes centar i salon ljepote dodatno se naplaćuju. Zabavni program tokom dana i u večernjim satima. Mini klub za djecu od 4-12 godina i Klub za tinejdžere od 11-15 godina. Luna park se dodatno naplaćuje.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.ameliabeachresort.com


Lokacije