Arcanus Side Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Arcanus Side Resort
 • 27 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ARCANUS SIDE RESORT 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Sorgun, 5km od Side-a i 75km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Sorgun, 5km od Side-a i 75km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže sa ukupno 463 sobe. Standardne sobe (24m², spa

O Arcanus Side Resort

ARCANUS SIDE RESORT 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Sorgun, 5km od Side-a i 75km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u oblasti Sorgun, 5km od Side-a i 75km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 463 sobe. Standardne sobe (24m², spavaća soba s francuskim krevetom + sofa, kupatilo, max.2+1pax), Standardne sobe s krevetima na sprat (24m², spavaća soba s francuskim krevetom i krevet na sprat za djecu, kupatilo, max.2 + 2 djece), Porodične sobe (38m², dvije spavaće sobe povezane vratima, kupatilo, jacuzzi na balkonu, sve sobe s pogledom na more, max.3+1pax) i 5 soba za invalide istog sadržaja kao standardne sobe. Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo s kadom, tuš i fen,  klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih prilika, telefon, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjavaju dnevno), sef, satelitsku TV i muzičke kanale, tepih i balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni Buffet, sladoled u popodnevnim satima, prirodni cijeđeni sokovi samo za doručak, mini bar u sobama, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed – za vrijeme boravka moguće koristiti jedan restoran samo jednom, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića, pića u limenkama, prirodne cijeđene sokove, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa uslugom švedskog stola, A’la Carte restorani (turski, italijanski, riblji i internacionalni), barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Disko klub je otvoren samo određenim danima u sedmici. Ljekarske usluge, vešeraj, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, shopping centar, rent a car – se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet u lobiju i području oko bazena je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni uz predhodnu rezervaciju i extra plaćanje.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (zatvoren u ljetnoj sezoni) bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, stoni tenis i odbojka na plaži. Dodatno se naplaćuju: vodeni sportovi, rasvjeta za tenis teren, časovi tenisa, računarske igrice, te masaže i tretmani u SPA centru. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji show program, uživo muzika nekoliko puta sedmično. Mini klub za djecu od 4 do 11 godina i junior klub od 12 do 16 godina s različitim aktivnostima i programima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

Lokacije