Armas Bella Sun

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Armas Bella Sun
  • 43 slika
  • Pješčana plaža
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 13,99 god - GRATIS smještaj
  • Otvoreni bazen
  • Fitnes & SPA

ARMAS BELLA SUN 4* - SIDE - Hotel se nalazi u Kukoyu, 3km udaljenom od Sidea i Manavgata i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža. Položaj : Hotel se nalazi u Kukoyu, 3km udaljenom od Sidea i Manavgata i 60km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba 372. Standardne sobe ( 29m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom+ 1 odvojeni

O Armas Bella Sun

ARMAS BELLA SUN 4* - SIDE - Hotel se nalazi u Kukoyu, 3km udaljenom od Sidea i Manavgata i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Kukoyu, 3km udaljenom od Sidea i Manavgata i 60km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba 372. Standardne sobe ( 29m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom+ 1 odvojeni krevet ili tri odvojena kreveta, jedno kupatilo, max.2+1pax), Soba sa krevetom na sprat ( 33m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, jedan odvojeni krevet i krevet na sprat za djecu, jedno kupatilo, max.3+2pax), Velika soba ( 33m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, odvojeni krevet i sofa, jedno kupatilo, max.2+2pax) i 3 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju privatno kupatilo sa tušem, fen, split klima sistem, mini bar ( voda i mineralna voda samo po dolasku), sef, satelitska TV i muzički kanali, laminat pod, balkon ili Francuski balkon.
 
Usluga
All inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kansi noćni buffet, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00h, sladoled u snack baru u određenim satima, bar na plaži od 10.00-18.00h sa bezalkoholnim pićima i pivom. Koncept ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, specijalna vina, sve vrste flaširanih i pića u limenkama, energetska pića, svježi voćni sokovi, room service, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švrdskim stolom, barovi unutars cijelog hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent-a-car se dodatno naplačuju. WIF internet konekcija se extra naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 300m udaljena od hotela, pjeskovita sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, dva tobogana, fitness centar, Tursko kupatilo, saina, stoni tenis, odbojka na pijesku. Uz doplazu su sportovi na vodi, Spa&Wellness , masaze, bilijar i kompjuterske igrice. Zabavni animacijski program tokom dana, takmičenja na plaži i kraj bazena, večernji show programi nekoliko puta u sedmici. Mini club za djecu od 4-12 godina sa različitim programima i aktivnostima.
Renoviran 2017
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.armashotels.com


Lokacije