Aroma Butik Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Aroma Butik Hotel
  • 25 slika

AROMA BUTIK HOTEL 2* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Kizilot, 15km udaljen od Sidea i centra Manavgat-a i 80km od aerodroma Antalija. Hotel nudi polupansion uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 100m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Položaj : Hotel je smješten u regiji Kizilot, 15km udaljen od Sidea i centra Manavgat-a i 80km od aerodroma Antalija. Smještaj

O Aroma Butik Hotel

AROMA BUTIK HOTEL 2* - SIDE- Hotel je smješten u regiji Kizilot, 15km udaljen od Sidea i centra Manavgat-a i 80km od aerodroma Antalija. Hotel nudi polupansion uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 100m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Kizilot, 15km udaljen od Sidea i centra Manavgat-a i 80km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 35 soba smještene u dvije trospratne zgrade. Standardne sobe (20-25m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), sobe su sa kupatilom i tušem, fen,split klima uređaj, laminat pod, satelitska TV i balkon.
 
Usluga
Polupansion – švedski stol za doručak i večeru. Sva pića uz doplatu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, bar na bazenu. Doktor, vešeraj, telefon, fax, rent a car i sef uz doplatu. WIFI internet konekcija je besplatna u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 100m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.
 
Sport i zabava
Otvoreni  bazen.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 www.aromabutikhotel.com


Lokacije