Arum Barut Collection

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • 	Arum Barut Collection
 • 62 slika
 • Okružen zelenilom
 • Blizu centra grada
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ARUM BARUT COLLECTION 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 3km od centra Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Privatna hotelska plaža, pjeskovita i jednim dijelom stjenovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za korištenje. Položaj : Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 3km od centra Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj

O Arum Barut Collection

ARUM BARUT COLLECTION 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 3km od centra Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Privatna hotelska plaža, pjeskovita i jednim dijelom stjenovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za korištenje.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 3km od centra Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 330 soba  raspoređenim u glavnoj hotelskoj zgradi i pomoćnoj  Annex zgradi. Superior sobe ( 33m², glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem + mali ugao za sjedenje, kupatilo, max.2+1pax), Deluxe sobe s direktnim pogledom na more (33m², glavna zgrada, soba sa francuskim ležajem + mali uglao za sjedenje, kupatilo, max.2+1pax, direktni pogled more), Queen porodični  suite  (45-50m², glavna zgrada, dvije spavaće sobe odvojene kliznim vratima između, u jednoj francuski ležaj i dio za sjedenje, a u drugoj sobi 1 single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax), Premium suit (45-50m², glavna zgrada, jedna veća soba s francuskim krevetom i prostorom za sjedenje, garderober, kupatilo, max.3pax), Penthouse suit pogled more (57m², glavna zgrada, najviši sprat, jedna veća soba s velikim balkonom, vrh hotela, max.2 pax) i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama. U pomoćnoj Annex zgradi se nalaze dvije vrste soba: Deluxe porodični  suite (47m², dvije odvojene  sobe,u jednoj francuski ležaj + mali dio za sjedenje a u drugoj dva odvojena kreveta, jedno kupatilo, max.4pax), Big residence (60m², dvije odovojene spavaće sobe + dnevni boravak s čajnom kuhinjom i stolom za ručavanje, jedno kupatilo, max.5pax). Sve sobe posjeduju balkon, vlastito kupatilo s tušem i fenom, ogrtače, papuče,  klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih prilika, telefon, parket pod, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, satelitsku TV i muzičke kanale, te WI-Fi internet.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack, sendvič buffet,  kolač i keks, sladoled, večera, kasni noćni snack, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Ponuda veganske hrane i hrane bez glutena i laktoze u glavnom restoranu tokom glavnih obroka, A’la Carte restorani s rezervacijom unaprijed su besplatni. U uslugu nije uključeno: specijalna uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran – Palmiye na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani: Mimoza (kuhinja Dalekog Istoka ), Akasya ( internacionalna kuhinja), Petunya (Turska kuhinja ), barovi pored bazena i na plaži, lobby bar, slastičarna, disko klub. Ljekarske usluge, usluge čuvanja djece, frizer, shopping centar, vešeraj, hemijsko čišćenje, SPA centar, salon ljepote i rent a car-se dodatno naplaćuju. WIFI internet konekcija besplatna u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Privatna hotelska plaža, pjeskovita i jednim dijelom stijenovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za korištenje.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, teren za squash, mini golf i odbojku na plaži su besplatni.Dodatno se naplaćuju masaže, SPA i Wellness centar, rasvjeta za teniske terene, bilijar i vodeni sportovi. Zabavni program u toku dana, a navečer show programi. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina. Poseban Bary Star Baby concept za djecu do 2,99 godine, baby autić, šampon, losion, spužva, grijač flašica, baby hranilica itd. – na zahtjev po dolasku, besplatno.

Renoviran: 2019/2020

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 www.baruthotels.com


Lokacije