Barut B Suites

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Barut B Suites
 • 62 slika
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

BARUT B SUITES 4* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Evrenseki, 60km aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna hotelska plaža udaljena 250m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za korištenje. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotels raspolaže sa ukupno 254 apartmana u 6 blokova; jed

O Barut B Suites

BARUT B SUITES 4* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Evrenseki, 60km aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna hotelska plaža udaljena 250m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za korištenje.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotels raspolaže sa ukupno 254 apartmana u 6 blokova; jedan blok je odvojen, dok je ostalih 5 povezano hodnikom kroz prvi sprat. Suit sobe (45m², spavaća soba sa Francuskim ležajem + kuhinja s dnevnim boravkom sa dva sofa kreveta, kupatilo, balkon ili terasa, max.2+2pax). Sve sobe su sa balkonom ili terasom, vlastitim kupatilom s tušem i fenom, klimom, telefonom, parket pod, sefom, satelitskom TV i muzičkim kanalima, Wi-Fi internetom.
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack service, keks i kolači, sladoled  u određeno vrijeme, večera i kasni noćni snack, Vegan i Gluten free kutak u Glavnom restoranu, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 09.00 do 18.00h. A’la Carte restorani navečer uz rezervaciju unaprijed su besplatni na korištenje jednom za vrijeme boravka. Usluga ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića, svježe cijeđene sokove, sladoled i room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran Palmiye na bazi švedskog stola, Terrace & Grill A’la Carte restoran, barovi pored bazena i na plaži, lobby bar. Ljekarske usluge, usluga čuvanja djece, frizer, shopping centar, vešeraj, hemijsko čišćenje, SPA centar, salon ljepote i rent a car se dodatno naplaćuju. WIFI internet je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Privatna hotelska plaža, 250m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, tereni za tenis, odbojku na plaži su besplatni. Masaže, SPA i Wellness centar, rasvjeta za teniske terene, vodeni sportovi se dodatno naplaćuju. Zabavni program u toku dana i show programi u večernjim satima. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina. Poseban Bary Star Baby concept za djecu do 2,99 godine: baby apparat, šampon, losion, spužva, grijač flašica, baby hranilica itd. – na zahtjev po dolasku, besplatno.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.baruthotels.com


Lokacije