Barut Sunwing Side Beach

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Barut Sunwing Side Beach
 • 48 slika
 • SPA & Wellness
 • Pješčana plaža
 • Animacija
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes

BARUT SUNWING SIDE BEACH - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi mogućnost izbora između noćenja sa doručkom, polupanison usluge i All inclusive usluge. Privatna hotelska plaža udaljena 600m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za korištenje. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 60km od aerodroma u Anta

O Barut Sunwing Side Beach

BARUT SUNWING SIDE BEACH - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi mogućnost izbora između noćenja sa doručkom, polupanison usluge i All inclusive usluge. Privatna hotelska plaža udaljena 600m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za korištenje.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 300 soba, Suit sobe (40m2, jedna spavaća soba sa Francuskim krevetom +  2 sofa kreveta, čajna kuhinja, jedno kupatilo, balkon ili terasa, max.2+2chd), Grand suit sobe ( 50m2, 2 spavaće sobe, jedna sa Francuskim krevetom, a druga sa krevetima na sprat ili 2 single kreveta, dnevni boravak sa sofom za dvoje sa čajnom kuhinjom, jedno kupatilo, max.4+2chd). Sve sobe su sa balkonom ili terasom, kupatilo sa tušem, fen, ogrtač i papuče, klima uređaj, direktnom telefonskom linijom, parket pod, sef, mikrovalna pecnica, frižider, kuhalo, toster, set za kafu i čaj, satelitska TV i muzički kanali, WIFI internet.
 
Usluga:
Mogućnost izbora između noćenja sa doručkom, polupanison usluge i All inclusive usluge. Za goste na All inclusive usluzi  - švedski sto za doručak, kasni doručak, , ručak, snack servis, kolaći i keksi, večera, Beach Club snack bar od 09.00 do 18.00 sati, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Koncept ne uključuje : Sva uvozna pića i flaširana pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, sladoled, A la Carte restorani, room service. Za goste koji su na usluzi noćenje sa doručkom i polupansionskoj usluzi hrana i piće ( mimo rezervisane usluge ) se dodatno naplaćuju.
 
Sadržaj:
Glavni restoran – otvoreni švedski sto, Fino Terrace&Grill A la Carte restoran, Mehmets Kitchen, bar na plaži i po kraj bazena.  Usluge ljekara, čuvanje djece, frizer, šoping centar, vešeraj i hemijska čistionica, usluge Spa&Beauty centra, rent-a-car se dodatno naplačuju. WIFI internet konakcija u cijelom hotelu je besplatna.
 
Plaža: 
Privatna hotelska pjeskovita plaža, udaljena 600m od hotela sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis i  odbojka na pijesku su besplatni, a uz doplatu su masaže, usluge Spa%Wellness centra, osvjetljenje za teniske terene i oprema, svi sportovi na vodi. Zabavni program tokom dana i večernji show programi. Mini club za djecu od 3-7 godina. Poseban Baby koncept za  djecu do 2,99 godina :baby apparat, šampon, losion, spužva, grijač flašica, baby hranilica itd. – na zahtjev po dolasku, besplatno.

Renoviran:2019

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.baruthotels.com 


Lokacije