Bieno Club Sunset Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Bieno Club Sunset Hotel & Spa
  • 21 slika
  • Pješčana plaža
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Fitnes

BIENO VENUS HOTEL 4* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Titreyengol, 5km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža pjeskovita udaljena 350m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi U Titreyengol regiji, udaljen 5 km od centra Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : 213 soba. Standardne sobe ( 22m2,

O Bieno Club Sunset Hotel & Spa

BIENO VENUS HOTEL 4* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Titreyengol, 5km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža pjeskovita udaljena 350m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj:
Hotel se nalazi U Titreyengol regiji, udaljen 5 km od centra Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
213 soba. Standardne sobe ( 22m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe ( 32m2, jedna veća spavaća soba, kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima sistem, telefon, mini bar (samo voda svaki dan), sef ( dodatno se naplačuje), laminat pod, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga:
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, vrijeme za kafu, večera i noćni snack. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23:30h, bar na plaži od 10.00-17.00h. Koncept ne uključuje sve vrste uvoznik pića, sva pića u bocama, specijalna vina, svježe voćne sokove, room service.
 
Sadržaj:
Glavni restoran gdje se služi švedski sto, snack bar, bar na plaži i po kraj bazena. Usluge doktora, vešeraj i hemijska čistionica, frizer, čuvanje djece, telefon, fax, internet, rent-a-car. WIFI internet konekcija je besplatna u Lobby dijelu.                      
 
Plaža:
Hotelska plaža 350m udaljena od hotela sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima na plaži i pokraj bazena.
 
Sport i zabava:
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, Tursko kupatilo, parna soba, fitness soba, teniski tereni, stoni tenis i odbojka na pijesku. Uz doplatu su sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene i časovi tenisa, masaže i bilijar. Zabavni program tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu od 4-12 godina, dječije igralište, mini Disko uvečer.
Renoviran:2014
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.bienohotels.com


Lokacije