Bieno Club Sunset Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Bieno Club Sunset Hotel & Spa
  • 65 slika
  • Pješčana plaža
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • 2 djece gratis smeštaj
  • Fitnes

BIENO CLUB SUNSET HOTEL & SPA – ***** Položaj : Hotel se nalazi u regiji Colakli, udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji i 11 km od centra Sidea. Smještaj : Hotel raspolaže sa 273 sobe raspoređene u tri međusobno povezana bloka. Standardne sobe ( 25-35m2, jedna spavaća soba, jendo kupatilo, max.2+1pax, pojedine sobe su sa krevetima na sprat, max.2+2pax),Porodične sobe (33-55m2, dvije spavaće sobe

O Bieno Club Sunset Hotel & Spa

BIENO CLUB SUNSET HOTEL & SPA – *****
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Colakli, udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji i 11 km od centra Sidea.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 273 sobe raspoređene u tri međusobno povezana bloka. Standardne sobe ( 25-35m2, jedna spavaća soba, jendo kupatilo, max.2+1pax, pojedine sobe su sa krevetima na sprat, max.2+2pax),Porodične sobe (33-55m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max.4+1pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat ( 25-35m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom+krevet na spart, jendo kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe posjeduju kupatilo sa tušem, fen, split klima sistem, telefon, mini bar( samo voda se dopunjava svaki dan), sef (uz doplatu), laminat pod, satelitska TV i mizučki kanali.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski stol otvoren 24h, doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni snack, večera, kasni i rano jutarnji snack, dječiji buffet, sladoled koji se služi tokom određenih sati tokom dana, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hrana i piće u Snack restoranu u baru na plaži od 10.00-18.00h, A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jendom tokom boravka. Koncept ne uključuje: uvozna pića i koktele, sve vrste pića u Disko klubu, svježe voćne sokove, Tursku kafu, sva flaširana alkoholna pića, specijalna vina i room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa terasom gdje se služi švedski sto, A la Carte restorani, snack restoran i bar na plaži, barovi unutar hotelskog kompleksa. Usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, telefon, fax, internet cafe, kompjuterske igrice, shopping centar i rent-a-car se dodatno naplačuju. WIFI internet konekcija se naplacuje. Plaža: Hotelska privatna pjeskovita plaža uslajena 550m od hotela sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Postoji besplatnbi shuttle bus svakih 20 minuta do plaže.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pijesak i šljunak. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Paviljoni i kabane na plaži se rezervišu unaprijed i posebno se plaćaju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, Tursko kupatilo, sauna, fitness centar, stoni tenis, odbojka na pijesku. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, masaže, usluge SPA centra Zabavni program tokom dana, programi u večernjim satima. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa specijalnim programima tokom dana, dječije igralište, Mini disko uvečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.boneclubhotelsunset.com


Lokacije