Blue Waters Club

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Blue Waters Club
 • 40 slika
 • Naša preporuka
 • Okružen zelenilom
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

BLUE WATERS CLUB 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Titreyengol, 5km od Side-a i Manavgata i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u regiji Titreyengol, 5km od Side-a i Manavgata i 65km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže s ukupno

O Blue Waters Club

BLUE WATERS CLUB 5* - SIDE -  Hotel je smješten u regiji Titreyengol, 5km od Side-a i Manavgata i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Titreyengol, 5km od Side-a i Manavgata i 65km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže s ukupno 671 sobom; u glavnoj zgradi 228 i u club odjeljku 332, i u superior zgradi koja je povezana s glavnom 111. U glavnoj zgradi standardne sobe (29m², spavaća soba, kupatilo, pax.2+1pax), Porodične sobe u glavnoj zgradi ( 43-52m², dvije spavaće sobe, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe u glavnoj zgradi posjeduju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, fen, centralna klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon , sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića i voda dopunjuju se dnevno), laminat, balkon i satelitsku TV i muzičke kanale, WI-FI internet .
U Club dijelu standardne sobe (29m², spavaća soba, kupatilo, pax.2+1pax), Club porodične sobe (31m², spavaća soba s francuskim krevetom i krevetom na sprat, kupatilo, max.2+2 chd ), Club porodične suite sobe (52m², dvije spavaće sobe, dnevni boravak, jedno kupatilo, max. 4pax), Club delux porodični suit ( 74m², dvije spavaće sobe sa dnevnim boravkom, jedno kupatilo, max.4pax ), sve sobe u Club dijelu  posjeduju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, fen, centralna klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon , sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića i voda dopunjuju se dnevno), mramorni pod, balkon i satelitsku TV i muzičke kanale, WI-FI internet .
Superior zgrada (spojena sa glavnom zgradom) standardne sobe (29m², spavaća soba, kupatilo, pax.2+1pax), Delux porodične sobe ( 52m², dvije spavaće sobe, jedno kupatilo, max. 2+2pax), Delux porodični suit ( 85m², dvije spavaće sobe sa dnevnim boravkom, jedno kupatilo, max.4pax ), Junior suit ( 55m², spavaća soba sa dnevnim boravkom, jedno kupatilo, max. 3pax ) sve sobe u superior zgradi  posjeduju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, fen, centralna klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon , sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića i voda dopunjuju se dnevno), laminat, balkon i satelitsku TV i muzičke kanale, WI-FI internet.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, barovi, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića, prirodni cijeđeni sok samo za doručak, sladoled u vrijeme ručka i večere, mini bar sa bezalkoholnim pićima i vodom – dopunjava se dnevno, restoran sa specijalitetima uz rezervaciju unaprijed može se koristiti jednom za vrijeme boravka. Usluga ne uključuje: neka uvozna pića, premium pića, sve vrste flaširanih pića, specijalna vina, svježe cijeđene sokove,room service.
 
Sadržaj
Dva glavna restorana u Club odjeljku i u hotelu. Restorani sa specijalitetima: Kuyu ( Tuska kuhinja ), Heuriger – poznata austrijska hrana. Barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Medicinska pomoć, usluga čuvanja djece, frizer, salon ljepote, vešeraj, hemijsko čišćenje, internet café, shopping centar, telefon, fax, rent a car – dodatno se naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan u većem dijelu hotelskog kompleksa i u sobama.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (u glavnoj zgradi hotela) bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, odbojka na plaži, mini golf, košarka, bilijar, atletske staze, stoni tenis su besplatni. Dodatno se naplaćuju: masaže, salon ljepote, SPA centar, jahanje, rasvjeta za teniske terene, oprema za tenis. Zabavni programi tokom dana uz tim animatora. Različita takmičenja i sportske aktivnosti tokom dana, muzika i show program u večernjim satima. Mini klub za djecu od 1 do 17 godina u različitim dobnim grupama, mini disco navečer i dječji programi.
Renoviran: zima 2019/2020
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.bluewaters.com.tr


Lokacije