Blue Waters Club

  • Blue Waters Club
  • 40 slika

BLUE WATERS CLUB 5* Smješten na površini od 250.000 m2, samo 5km udaljen od Antičkog grada Sidea i 65km. do aerodroma Antalija. Blue Waters Club je odličan izbor za ljude svih uzrasta. Položaj Hotel je smješten u regiji Titreyengol, 5km od Sidea i Manavgata i 65 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj Hotel raspolaže s ukupno 671 sobom; u Glavnoj zgradi 228 i u Club odjeljku 332, i u Superior zgradi

O Blue Waters Club

BLUE WATERS CLUB 5* Smješten na površini od 250.000 m2, samo 5km udaljen od Antičkog grada Sidea i 65km. do aerodroma Antalija. Blue Waters Club je odličan izbor za ljude svih uzrasta.

  • Položaj

    Hotel je smješten u regiji Titreyengol, 5km od Sidea i Manavgata i 65 km od aerodroma u Antaliji.

  • Smještaj

    Hotel raspolaže s ukupno 671 sobom; u Glavnoj zgradi 228 i u Club odjeljku 332, i u Superior zgradi koja je povezana s glavnom 111. Superior sobe u glavnoj zgradi ( 29m², spavaća soba, kupatilo, pax.2+1pax ), Superior Family sobe ( 52m², dvije spavaće sobe, jedno kupatilo, max.4pax ). Sve sobe u Glavnoj zgradi posjeduju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, fen, ogrtač i papuče, centralna klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju , sef ( uz doplatu ), mini bar ( bezalkoholna pića i voda dopunjuju se svakodnevno ), laminat pod, balkon, satelitsku TV i muzičke kanale, WIFI internet konekciju. U Club dijelu - Club sobe ( 29m², spavaća soba, kupatilo, pax.2+1pax ), Club Family sobe ( 31m², spavaća soba sa Francuskim krevetom i krevetom na sprat odvojeni, kupatilo, max.2+2 chd ), Club Family Delux suite ( 74m², dvije spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila, max. 4 +1pax ). Sve sobe u Club dijelu posjeduju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, ogrtač i papiče, fen, centralna klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju , sef ( uz doplatu ), mini bar ( bezalkoholna pića i voda dopunjuju se svakodnevno ), kuhalo i set za kafu i čaj, mramorni pod, balkon, satelitsku TV i muzičke kanale, WIFI internet konekciju . Superior zgrada ( spojena sa Glavnom zgradom ): Delux Family sobe ( 52m², dvije spavaće sobe, dva kupatila, max. 2+2pax ), Delux Family suit ( 85m², dvije spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatil, max.4+1 pax ), Junior suit ( 55m², spavaća soba sa dnevnim boravkom, jedno kupatilo, max. 3pax ). Sve sobe posjeduju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, fen, ogrtač i papuče, centralna klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju , sef ( uz doplatu ), mini bar ( bezalkoholna pića i voda dopunjuju se svakodnevno ), kuhalo i set za kafu i čaj, laminat pod, balkon, satelitsku TV i muzičke kanale, WIFI internet konekciju.

  • Usluga

    All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, barovi, ponoćni snack, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića, svježi cijeđeni sok samo za doručak, sladoled u određenim terminima, mini bar sa bezalkoholnim pićima i vodom – dopunjavaju se svakodnevno, Restoran sa specijalitetima ( Turski i Austrijski ) uz rezervaciju unaprijed i jednom korištenjem za vrijeme boravka. Usluga ne uključuje: određena uvozna pića, premium pića, sve vrste flaširanih pića, specijalna vina, svježe cijeđene sokove, Riblji A la Carte restoran uz rezervaciju unaprijed i extra doplatu, room service.

  • Sadržaj

    Dva glavna restorana u Club odjeljku i u Hotelu. Restorani sa specijalitetima: Kuyu ( Tuska kuhinja ), Heuriger – poznata Austrijska hrana i Riblji restoran. Barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Medicinska pomoć, usluga čuvanja djece, frizer, salon ljepote, vešeraj i hemijsko čišćenje, internet café, šoping centar, telefon, fax, rent – a - car dodatno se naplaćuju. WIFI internet je besplatan u većem dijelu hotelskog kompleksa i u sobama.

  • Plaža

    Hotelska privatna plaža, pjeskovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

  • Sport i zabava

    Otvoreni i zatvoreni ( U glavnoj zgradi hotela ) bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, odbojka na plaži, mini golf, košarka, bilijar, atletske staze, stoni tenis su besplatni. Dodatno se naplaćuju: Masaže, usluge salona ljepote i SPA centra, jahanje konja, rasvjeta za teniske terene, oprema za tenis, kuglanje i Game room. Zabavni animacijski programi tokom dana uz profesionalni tim animatora. Različita takmičenja i sportske aktivnosti tokom dana, muzika i show programi u večernjim satima. Mini klub za djecu od 01- 17 godina u različitim dobnim grupama, Mini disco navečer i dječiji programi.

  • Napomena

    Renoviran: Zima 2019/2020 /2023 godina ( standardne i family sobe u glavnoj zgradi ) Hotel zadržava pravo promjene u sezoni pojedinih sadržaja a da pri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

  • Web stranica hotela

Lokacije