Bosphorus Sorgun

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Bosphorus Sorgun
 • 29 slika
 • Naša preporuka
 • 3 djece GRATIS smještaj
 • Aqua Park
 • Naša preporuka
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Fitnes & SPA

BOSPHORUS SORGUN HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 7km udaljen od grada Side i Manavgata i 72km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive plus uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 250m od hotela, pjeskovito-šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 7km udaljen od grada Side i Manavgata i 72km od aer

O Bosphorus Sorgun

BOSPHORUS SORGUN HOTEL 5* - SIDE- Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 7km udaljen od grada Side i Manavgata i 72km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive plus uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena 250m od hotela, pjeskovito-šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 7km udaljen od grada Side i Manavgata i 72km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel  ima ukupno 455 soba u Glavnoj zgradi. Standardne sobe ( 30-33m², spavaća soba, kupatilo, max. 3pax+inf ), Porodične sobe ( 60m², dvije sobe odvojene vratima, u jednoj Francuski krevet, a u drugoj tri single kreveta, jedno  kupatilo, max.4pax+inf ). Sve sobe su moderno  opremljene, sve imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRF klima sistem, laminat pod, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda, mineralna voda i sokovi dopunjavaju se dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef, LSD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon ili terasa i besplatnu  WIFI internet konekciju.
 
Usluga
All inclusive plus – švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnji snack, ručak, popodnevni čaj. kafa i kolači, večera, kasni noćni snack i rani doručak,  sva lokalna  i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića, nakon 00.00 sati sva piće se naplaćuju, dječiji buffet, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka (  u A la Carte restorane  ne primaju djecu do 12 godina ), mini bar u sobama  ( sokovi, voda, mineralna voda se dopunjavaju  dnevno), baby kutak  u restoranu, dijetalni buffet, snack bar na plaži od 10.00 – 18.00h, sladoled u određenim satima. Posebon se naplaćuju: Luksuzna uvozna pića, posebna vina, flaširana pića, energetska pića, svježi voćni sokovi, pića nakon 00.00 sati, piće u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani : Soboro ( Azijska kuhinja), Turquoise  ( Mediteranski restoran), Mangal  ( Turska kuhinja ) i Riblji restoran.  Barovi unutar hotelskog kompleksa  koji  poslužuju hranu i piće. Posebno se naplaćuju usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, rent – a - car. WIFI internet konekcija se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena 250m od hotela, pjeskovito-šljunkovita sa besplatnim  suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu. Postoji organizovan prevoz do plaže ( club car service) koji se ne naplaćuje.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, odbojka na pijesku, stoni  tenis, mini golf. Posebno se naplaćuju: Masaže, usluge SPA &  Wellness centra, bilijar, kuglanje, Game room i sportovi na vodi. Zabavni program tokom dana, večernji show programi. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina , Mini Disco i druge razne aktivnosti za djecu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.bosphorussorgun.com


Lokacije