Bosphorus Sorgun

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Bosphorus Sorgun
 • 31 slika
 • Naša preporuka
 • 3 djece GRATIS smještaj
 • Aqua Park
 • Naša preporuka
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Fitnes & SPA

BOSPHORUS SORGUN HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 9 km udaljen od grada Side i Manavgata i 72km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive + uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena250m od hotela, pjeskovito-šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 9 km udaljen od grada Side i Manavgata i 72km od aerod

O Bosphorus Sorgun

BOSPHORUS SORGUN HOTEL 5* - SIDE- Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 9 km udaljen od grada Side i Manavgata i 72km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive + uslugu. Hotelska privatna plaža udaljena250m od hotela, pjeskovito-šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 9 km udaljen od grada Side i Manavgata i 72km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 455 soba u glavnoj zgradi. Standardne sobe (30-33m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (60m², dvije sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4pax). Sve sobe su modern opremljene, imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRF klima sistem, laminat pod, telefon, mini bar (voda, mineralna voda, sokovi dopunjavaju se dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef, LSD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon ili terasa. WI FI internet konekcija se ne naplaćuje.
 
Usluga
All inclusive + – švedski sto za doručak, kasni doručak, užina, ručak, popodnevni čaj  i kafa i kolači, večera i kasna večera, sva domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića, nakon 00.00 sva piće se naplaćuju, dječiji buffet, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka, mini bar (sokovi, voda, mineralna voda dopunjavaju se dnevno), baby corner u restoranu, dijetalni buffet, bar na plaži od 10.00 – 18.00h  Posebon se naplaćuju: luksuzna strana pića, posebna vina, flaširana pića, svježi voćni sokovi, pića nakon 00.00, piće u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani : Soboro (azijska kuhinja), Turquoise  (mediteranski), Mangal (turski), Riblji restoran.  Barovi u hotelskom kompleksu koji poslužuju hranu i piće. Posebno se naplaćuju usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, rent a car. WIFI internet konekcija se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža udaljena250m od hotela, pjeskovito-šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji organizovan prevoz do plaže ( club car service) koji se ne naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna,parna soba, odbojka na pijesku, stoni tenis, mini golf. Posebno se naplaćuju: Masaža, usluge SPA& Wellness centra, bilijar, kuglanje, Game room i sportovi na vodi.
Zabavni program tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina , mini Disco i druge razne aktivnosti za djecu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.bosphorussorgun.com


Lokacije