Calido Maris Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Calido Maris Hotel
 • 54 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

CALIDO MARIS HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji  Kizilot, 75km udaljen od aerodroma u Antaliji i 20km od Sidea i Manavgata. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovito-šljunkovita plaža preko ceste ( postoji tunel ispod) sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima. Položaj : Hotel se nalazi u regiji  Kizilot, 75km udaljen od aerodroma u Antaliji i 20km od Sidea i Manavgata.

O Calido Maris Hotel

CALIDO MARIS HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji  Kizilot, 75km udaljen od aerodroma u Antaliji i 20km od Sidea i Manavgata. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovito-šljunkovita plaža preko ceste ( postoji tunel ispod) sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji  Kizilot, 75km udaljen od aerodroma u Antaliji i 20km od Sidea i Manavgata.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 427 soba. Standardne sobe ( jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2+2pax ), Porodične sobe ( dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax ), Suit  povezane ( connection) sobe ( max.5pax ). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa kadom, fen, centralni klima sistem koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniji, mini bar, sef ( doplaćuje se ), satelitsku LCD TV i muzičke kanale, balkon. 
 
Usluga
All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, kafa i čaj, večere i ponoćna supa. A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i samo jedan put u jednom od njih tokom boravka, sladoled tokom određenih sati, bar na plaži od 10.00 - 18.00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h. Koncept ne uključuje:  Sva uvozna pića, sva pića poslije 24h, svježe cijeđene sokovi, sva flaširana pića, room service, Turska kafa, sva pića u Disko klubu. 
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se služi švedski sto, A la Carte restorani - Talijanski i Ottoman, lobby bar, snack bar, bar na plaži i pored bazena, Disko klub. Doktor, vešeraj, čuvanje djece, frizer, telefon, fax, internet caffe i kompjuterske igrice, šoping centar i rent- a - car su uz doplatu. WIFI internet konekcija u cijelom hotelu se naplaćuje. 
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovito - šljunkovita plaža preko ceste ( postoji tunel ispod ) sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, Tursko kupatilo, sauna, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka na pijesku su besplatni. Uz doplatu su: Sportovi na vodi, masaže, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, usluge  Wellness & Beauty centra. Zabavni program tokom dana i navečer. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.calidomaris.com


Lokacije