Can Garden Resort

  • Can Garden Resort
  • 20 slika

CAN GARDEN RESORT HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Colakli, 63km udaljen od aerodroma Antalija, 10km od centra Side-a. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovitu plažu udaljenu 600m od hotela sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Colakli, 63 km udaljen od aerodroma Antalija i 10 km od centra Sidea. Smještaj : Hotel ima ukupno 313 soba. Standard

O Can Garden Resort

CAN GARDEN RESORT HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Colakli, 63km udaljen od aerodroma Antalija, 10km od centra Side-a. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovitu plažu udaljenu 600m od hotela sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Colakli, 63 km udaljen od aerodroma Antalija i 10 km od centra Sidea.
 
Smještaj:
Hotel ima ukupno 313 soba. Standardne sobe ( 23m², spavaća soba i kupatilo, max.2+1pax ) i 3 sobe prilagođene osobama sa ivaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen, Split klima uređaj koji radi samo kada su vrata i prozori zatvoreni, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( sokovi, mineralna voda i voda samo po dolasku ), set za čaj i kafu, sef ( posebno se plaća ), laminat pod, satelitsku TV i muzičke kanale.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni snack, večera, sladoled uz večeru, lokalna  alkoholna i bezalkoholna pića do 00.00h ( rakija, džin, votka, brandy, otvoreno vino, pivo i bezalkoholna pića ), hrana i piće u Snack restoranu na plaži od 10.00 - 18.00h, A’la Carte restorani sa rezervacijoma unaprijed i jednom u toku boravka, piće iz koncepta u Disko klubu do 01.00h. Posebno se naplaćuju:  Sve vrste stranih – uvoznih  pića i kokteli, svježi cijeđeni sokovi, Turska kafa, sva flaširana alkoholna pića i posebna vina.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa terasom gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani:  Yacht – Riblji, i Anatolia – Turski restoran, barovi unutar cijelog  hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuju:  Usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, telefon, fax, internet café i kompjuterske  igrice, šoping centar i  rent – a - car. WIFI internet konekcija je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, udaljena 600m od hotela, pjeskovita sa besplatnim  suncobranima  i ležaljkama . Peškiri za plažu su dostupni  uz deposit i mogu se mijenjati 3x sedmično. Besplatan shuttle service od 08.15 - 18.00h.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, Tursko kupatilo, sauna, Jacuzzi, fitness centar, stoni tenis, odbojka na pijesku. Sve vrste sportova na vodi, bilijar, kompjuterske igrice i  masaže se posebno naplaćuju. Zabavni program tokom dana i večeri, Mini klub za djecu od 4 – 12 godina, dječije igralište.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.cangerdenresort.com


Lokacije