Çenger Beach Resort & SPA

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Çenger Beach Resort & SPA
  • 35 slika
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj

CENGER BEACH RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kizilot-u, Side region, 20km udlajen od Sidea i 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna šljunkovita plaža sa besplanim ležaljkama i suncobranima, peškiri za plažu uz depozit. Položaj : Hotel se nalazi u Kizilot-u, Side region, 20km udlajen od Sidea i 90km od aerodroma Antalija. Smještaj : 266 soba, Stand

O Çenger Beach Resort & SPA

CENGER BEACH RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kizilot-u, Side region, 20km udlajen od Sidea i 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna šljunkovita plaža sa besplanim ležaljkama i suncobranima, peškiri za plažu uz depozit.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Kizilot-u, Side region, 20km udlajen od Sidea i 90km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
266 soba, Standard sobe ( jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+jedan single krevet, jendo kupatilo, max.3pax), Porodične sobe sa klrevetima na sprat ( jedna velika spavaća soba sa francuskim krevetom i krevetom na sprat, jedno kupatilo, max.3-4pax), Economy sobe ( jedna spavaća soba sa frnacuskim krevetom, jendo kupatilo , soba bez balkona, max.2pax) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar ( voda i bezalkoholna pića samo po dolasku), sef  ( uz doplatu), parket pod, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive- švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna kafa, kolači i čaj, kasna noćna supa, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, A la Cartre restorani uz rezervaciju unaprijed besplatno jendom tokom boravka, Snack restoran na plaži od 10.00-17.00h, sladoled u određenim satima. Koncept ne uključuje uvozna alkoholna pića, Internacionalna i specijalna vina, room service, svježe voćne sokove, Tursku kafu, pića u Disko klubu i room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A la Cartre restorani-Ottoman i Riblji restoran, lobby bar, bar na plaži i pored bazena, Disko klub. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, rent-a-car se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna šljunkovita plaža sa besplanim ležaljkama i suncobranima, peškiri za plažu uz depozit. Postoji tunel ispod ceste koji vodi za plažu.
 
Sport i zabava
Otvorni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, teniski  tereni , odbojka na pijesku, fitness centar, Tursko kupatilo i sauna su besplani . Masaže, usluge Spa&Beauty centra, svi sportovi na vodi, rasvjeta  za teniske terene i oprema za tenis, kuglanje i Game room se dodatno naplaćuju. Zabavni program tokom dana i show program navečer. Mini klub za djecu od 4-12 godina dostupan tokom dana i mini disko uvečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.cengerbeachresort.com

 


Lokacije