Çenger Beach Resort & SPA

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Çenger Beach Resort & SPA
  • 35 slika
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj

CENGER BEACH RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kizilot-u, Side region, 20km udaljen od Sidea i 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna šljunkovita plaža sa besplanim ležaljkama i suncobranima, peškiri za plažu uz depozit. Položaj : Hotel se nalazi u Kizilot-u, Side region, 20km udlajen od Sidea i 90km od aerodroma Antalija. Smještaj : 266 soba. Stand

O Çenger Beach Resort & SPA

CENGER BEACH RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kizilot-u, Side region, 20km udaljen od Sidea i 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna šljunkovita plaža sa besplanim ležaljkama i suncobranima, peškiri za plažu uz depozit.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Kizilot-u, Side region, 20km udlajen od Sidea i 90km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
266 soba. Standardne sobe ( jedna spavaća soba sa Francuskim krevetom +  single krevet, jedno kupatilo, max.3pax ), Porodične sobe sa krevetima na sprat ( jedna velika spavaća soba sa Francuskim krevetom i krevetom na sprat, jedno kupatilo, max.3-4pax ), Economy sobe ( jedna spavaća soba sa Francuskim krevetom, jedno kupatilo , soba bez balkona, max.2pax ) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda i bezalkoholna pića samo po dolasku ), sef  ( uz doplatu ), parket pod, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive - švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna kafa, kolači i čaj, kasna noćna supa, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 24.00h, A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed  i besplatno jednom tokom boravka, Snack restoran na plaži od 10.00 - 17.00h, sladoled u određenim satima. Koncept ne uključuje:  Uvozna alkoholna pića, Internacionalna i specijalna vina, room service, svježe cjeđene  sokove, Tursku kafu, pića u Disko klubu i room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom,  A la Carte restorani: Ottoman i Riblji restoran, lobby bar, bar na plaži i pored bazena, Disko klub. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, rent – a - car se dodatno naplaćuje. 
 
Plaža: 
Hotelska privatna šljunkovita plaža sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, a peškiri za plažu uz depozit. Postoji tunel ispod ceste koji vodi za plažu.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, teniski  tereni , odbojka na pijesku, fitness centar, Tursko kupatilo i sauna su besplatni . Masaže, usluge Spa & Beauty centra, svi sportovi na vodi, rasvjeta  za teniske terene i oprema za tenis, kuglanje i Game room se dodatno naplaćuju. Zabavni program tokom dana i show programi navečer. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina dostupan tokom dana i Mini disko uvečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.cengerbeachresort.com


Lokacije