Dream World Aqua

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Dream World Aqua
 • 41 slika
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Animacija
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

DREAM WORLD AQUA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 6 km od Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 1000m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 6 km od Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel posjeduje ukupno 386 soba. Standardne s

O Dream World Aqua

DREAM WORLD AQUA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 6 km od Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 1000m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 6 km od Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel posjeduje ukupno 386 soba. Standardne sobe ( 25m², jedna spavaća soba i kupatilo, max.2+2pax ), Porodične sobe Type 1 ( 54m², dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax ), Porodične sobe Type 2 ( dvije spavaće sobe sa vratima između, dva kupatila, max.4 pax ) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu  telefonsku liniju, mini bar ( voda i mineralna voda se dopunjavanju dnevno ), sef ( dodatno se naplaćuje ), laminat pod, LCD TV sa satelitskim programima, balkon. 
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i slatkiši, snack, večera, kasni noćni snack, rani doručak, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 -24.00h, mini bar u sobama, bar na plaži pd 10.00 - 17.30h, A'la carte restorani sa rezervacijom unaprijed i samo jednom za vrijeme boravka, sladoled u određeno vrijeme pored bazena. Koncept ne uključuje: Uvozna pića, sva lokalna i uvozna flaširana pića, uvozni šampanjac, specijalna vina, Vitamin bar, Turska kafa, svježe cijeđeni sokovi, šećernu vunu, kokice, room service, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A'la Carte restorani : Sultan ( Grill-roštilj ), Neptun (  Riblji restoran), Bolita ( Talijanska kuhinja), Bihai ( kuhinja Dalekog Istoka ). Barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, šoping centar, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, rent – a - car se dodatno naplaćuju. WIFI internet konekcija u području lobby dijela i u sobama je besplatna. 
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 1000m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji besplatan shuttle prijevoz do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni ( ne radi u ljetnoj sezoni ) bazeni za odrasle i djecu, Relax bazen za starije od +18 godina, Aqua Park, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na pijesku, stoni tenis  su besplatni. Masaže, usluge SPA centra i salon ljepote, bilijar, rasvjeta za teniske terene i oprema, svi sportovi na vodi se dodatno  naplaćuju. Zabavni program tokom dana, takmičenja, show programi, Mini klub za djecu od 4 - 12 godina, dječije igralište, Mini disco u večernjim satima i različiti programi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.dreamworldaqua.com.tr


Lokacije