Dream World Aqua

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Dream World Aqua
 • 41 slika
 • Pješčana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Animacija
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

DREAM WORLD AQUA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 6 km od Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 1000m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 6 km od Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel posjeduje ukupno 386 soba. Standardne s

O Dream World Aqua

DREAM WORLD AQUA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 6 km od Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 1000m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 6 km od Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel posjeduje ukupno 386 soba. Standardne sobe (25m², jedna spavaća soba i kupatilo, max.2+2pax), Porodične sobe type 1 (54m², dvije spavaće sobe razdvojene vratima, kupatilo, max.4pax), Porodične sobe type 2 (dvije spavaće sobe razdvojene vratima, dva kupatila, max.4 pax) i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo s tuš kabinom, fen, centralnu klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjavanju dnevno), sef (dodatno se naplaćuje), laminat, LCD TV sa satelitskim programima, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i slatkiši, snack, večera, kasna noćna užina, rani doručak, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, mini bar u sobama, bar na plaži pd 10.00 - 17.30h, A'la carte restorani sa rezervacijom unaprijed mogu se koristiti samo jednom za vrijeme boravka, sladoled u određeno vrijeme pored bazena. Koncept ne uključuje: uvozna pića, sva lokalna i uvozna vina, uvozni šampanjci, Vitamin bar Turska kafa, prirodni cijeđeni sokovi, šećerna vuka, kokice, room service, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A'la Carte restorani : Sultan ( grill-roštilj), Neptun ( riblji restoran), Bolita ( talijanska kuhinja), Bihai ( kuhinja Dalekog Istoka). Barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, shopping, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igre, rent a car – dodatno se naplaćuju. WIFI internet u području lobija i u sobama je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, 1000m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji besplatan shuttle prijevoz do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (zatvoren u ljetnoj sezoni) bazeni za odrasle i djecu, Relax bazen za starije od 18, Aqua park sa 10 tobogana, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka na pijesku, stoni tenis – su besplatni. Masaže, SPA centar i salon ljepote, bilijar, rasvjeta za teniske terene i oprema, svi vodeni sportovi – dodatno se naplaćuju. Zabavni program tokom dana, takmičenja, show programi, mini klub za djecu od 4-12 godina, igraonice, mini disco u večernjim satima i različiti programi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.dreamworldaqua.com.tr


Lokacije