Dream World Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Dream World Resort & Spa
  • 20 slika
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj

DREAM WORLD RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 6km od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska  privatna pješčana  plaža, 750m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 6km od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel rapolaže sa 241 sobe. Stan

O Dream World Resort & Spa

DREAM WORLD RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 6km od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska  privatna pješčana  plaža, 750m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 6km od Side-a i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel rapolaže sa 241 sobe. Standard sobe (25m², spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 pax), Porodične sobe (45m², dvije spavaće sobe povezane vratima, jedno kupatilo, max. 4 pax), Porodične duplex sobe ( dvije spavaće sobe na istom spratu sa vratima između, jedno kupatilo, max. 4 pax) i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima uređaj, telefon, mini bar ( voda i mineralna voda se dopunjavaju dnevno), sef (uz doplatu), laminat, LCD TV sa satelitskim programima i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večeru, poslijepodnevnu užinu, kolače, kasna noćna užina, rani doručak, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića od 10.00 do 24.00, minibar u sobama, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom u toku boravka, snack bar na plaži od 10.00 - 17.00h, sladoled u određeno vrijeme. Koncept ne uključuje: uvozna pića, sva lokalna i uvozna vina, uvozni šampanjac, Turska kafa, svježe cijeđeni sokovi, pića u Disko klubu, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani : Sultan (turska kuhinja ), Neptune ( Riblji), Bolita ( talijanska kuhinja), barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Dodatno se naplaćaje doktor, čuvanje djece,  vešeraj i hemijska čistionica, šoping , telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igre i rent-a-car. WIFI internet konekcija  u hotelu je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska  privatna pješčana  plaža, 750m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji besplatni shuttle bus do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (ne radi ljeti) bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku, stoni tenis. Masaža, Spa&Beauty  centar, bilijar i sportovi na vodi se posebno plaćaju. Zabavni program i takmičenja  tokom dana, show programi. Mini club za djecu od 04-12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.dreamworldresort.com.tr


Lokacije