Glamour Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Glamour Resort & Spa
 • 41 slika
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Animacija
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA

SIDE GLAMOUR RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Čolakliju, 12 km udaljen od Sidea i 56km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža, 450m udaljena od hotela sa besplanim suncobranima, ležaljkama i peškirima. Položaj : Hotel se nalazi u Čolakliju, 12 km udaljen od Sidea i 56km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima 264 sobe. Standard sobe (

O Glamour Resort & Spa

SIDE GLAMOUR RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Čolakliju, 12 km udaljen od Sidea i 56km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža, 450m udaljena od hotela sa besplanim suncobranima, ležaljkama i peškirima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Čolakliju, 12 km udaljen od Sidea i 56km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima 264 sobe. Standard sobe ( 26-32m2, jedna spavaća soba, jendo kupatilo, max.3pax), Porodične sobe ( 32-53m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, jendo kupatilo, max-4pax), Duplex sobe ( 42-59m2, na prizemlju  odvojeni kreveti, na spratu francuski krevet i kupatilo, sobe su odvojene, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRF klima sistem, mini bar( voda i bezalkoholna pića po dolasku, ostalim danima samo voda se dopunjava), kuhalo, set za kafu i čaj, sef ( uz doplatu), satelitska TV i muzički kanali, laminat pod, balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak,ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni buffet i rani doručak, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, sladoled tokom određenih sati, Snach bar na plaži od 10.00-18.00h. Koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana i energetska pića, svježe voćne sokove, Turska kafa, room service. A la Carte restorani sa rezewrvacijom unaprijed  i dodatnim plačanjem, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola. A la Carte restorani : turski i talijanski, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, Disko klub, bar kraj bazena i Snack bar na plaži. Doktor, vešeraj i hemijska čistionica, frizer, telefon, fax, internet , šoping centar i rent-a-car dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija u cijelom hotelu  i na plaži je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovita plaža, 450m udaljena od hotela sa besplanim suncobranima, ležaljkama i peškirima.
 
Sport i zabava
Otvoreni  i zatvoreni bazni za odrasle i djecu, tobogani, fitness soba, Tirsko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na pijesku. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, kompjuterske igrice, usluge Spa&Beauty centar i masaže. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i kod bazena, večernji show programi. Mini club za djecu od 4-12 godina, dječije igralište, mini disko uvečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.glamourresort.com


Lokacije