Glamour Resort & Spa

  • Glamour Resort & Spa
  • 41 slika

SIDE GLAMOUR RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Čolakliju, 12 km udaljen od Sidea i 56km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža, 450m udaljena od hotela sa besplanim suncobranima, ležaljkama i peškirima. Položaj : Hotel se nalazi u Čolakliju, 12 km udaljen od Sidea i 56km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima 264 sobe. Standardne sobe

O Glamour Resort & Spa

SIDE GLAMOUR RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Čolakliju, 12 km udaljen od Sidea i 56km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža, 450m udaljena od hotela sa besplanim suncobranima, ležaljkama i peškirima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Čolakliju, 12 km udaljen od Sidea i 56km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima 264 sobe. Standardne sobe ( 26-32m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.3pax ), Porodične sobe ( 32-53m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax ), Duplex sobe ( 42-59m2, na prizemlju  odvojeni kreveti,kupatilo,  na spratu Francuski krevet i kupatilo, sobe su odvojene, max.4pax ). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRF klima sistem koji radi u zavsinosti od vremenskih uslova, mini bar ( voda i bezalkoholna pića po dolasku, ostalim danima samo voda se dopunjava ), kuhalo, set za kafu i čaj, sef  ( uz doplatu ), satelitska TV i muzički kanali, laminat pod, WIFI internet konekcija i balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnji i popodnevni snack, kasni noćni buffet i rani doručak, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 24.00h, sladoled tokom određenih sati, Snack bar na plaži od 10.00 - 18.00h. Koncept ne uključuje:  Uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenkama, svježe cjeđeni  sokovi, Turska kafa, room service. A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed  i dodatnim plačanjem, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola. A la Carte restorani : Turski i Talijanski, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, Disko klub, bar kraj bazena i Snack bar na plaži. Doktor, vešeraj i hemijska čistionica, frizer, telefon, fax, internet , šoping centar i rent - a - car dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija u cijelom hotelu  i na plaži je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovita plaža, 450m udaljena od hotela sa besplanim suncobranima, ležaljkama i peškirima. 
 
Sport i zabava
Otvoreni  i zatvoreni bazni za odrasle i djecu, tobogani, fitness soba, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na pijesku. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, kompjuterske igrice, usluge Spa & Beauty centra i masaže. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i kod bazena, večernji show programi. Mini club za djecu od 4 - 12 godina, dječije igralište, Mini disko uvečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.glamourresort.com


Lokacije