Holiday City Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Holiday City Hotel
  • 48 slika
  • Blizu centra grada
  • Otvoreni bazen
  • Fitnes

HOLIDAY CITY HOTEL 4* (+18) - SIDE - Holiday City Hotel 4* se nalazi u regiji Kumkoy na cca 3km od centra Side-a i cca 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Položaj : Holiday City Hotel 4* se nalazi u regiji Kumkoy na cca 3km od centra Side-a i cca 65km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže sa 81 smještajne jedinice smještene u 3 povezane bloka: Standardne so

O Holiday City Hotel

HOLIDAY CITY HOTEL 4* (+18) - SIDE - Holiday City Hotel 4* se nalazi u regiji Kumkoy na cca 3km od centra Side-a i cca 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu.
 
Položaj
Holiday City Hotel 4* se nalazi u regiji Kumkoy na cca 3km od centra Side-a i cca 65km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 81 smještajne jedinice smještene u 3 povezane bloka:
Standardne sobe ( 22m2, spavaća soba, kuaptilo, max. 2+1pax)
Četverokrevetna povezana soba ( 36-42m2, dvije odvojene spavaće sobe, jedno kuaptilo, max.4pax)
Sve sobe posjeduje kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda po dolasku), sef (uz doplatu), laminat, satelitsku  TV sa muzičkim kanalima, balkon.
 
Usluga
All Incluive - na bazi samoposluživanja, švedski sto,  za doručak, ručak, poslijepodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 23.00h, koncentrat voćnog soka. Koncept ne  uključuje: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježe voćne sokove, Tursku kafu, sladoled, sva flaširana i pića u limenkama, sva pića poslije 23.00h, room service, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenogšvedskog stola, bar pored bazena, lobi bar. Posebno se plaća: Doktor, pranja veša, telefon, fax, internet caffe i komjuterske igre, rent a car, šoping centar. WIFI internet konekcija se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotel ne posjeduje sopstvenu plažu, gosti mogu koristiti javnu koja se nalazi na cca 600m od hotela (dijeli ih put). Ležaljke i suncobrani uz doplatu. Peškiri za plažu i bazen uz doplatu.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen, tobogan. Posebno se plaćaju: fitness centar, Tursko kupatilo, stoni tenis, masaža, bilijar, kompjuterske igrice i sportovi na vodi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.holidaypointhotelcity.com


Lokacije