Hotel Can Garden Beach

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Hotel Can Garden Beach
 • 35 slika
 • Naša preporuka
 • Okružen zelenilom
 • Pješčana plaža
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes
 • Na plaži

CAN GARDEN BEACH HOTEL 4* - SIDE - Hotel je smješten u centru Side-a, 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u centru Sidea, 65 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel posjeduje ukupno 208 soba u bungalovima. Standardna soba u bungalovima (18m², jedna spavaća soba sa Fra

O Hotel Can Garden Beach

CAN GARDEN BEACH HOTEL 4* - SIDE - Hotel je smješten u centru Side-a, 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj:
Hotel je smješten u centru Sidea, 65 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel posjeduje ukupno 208 soba u bungalovima. Standardna soba u bungalovima (18m², jedna spavaća soba sa Francuskim krevetom + jedan single krevet, kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima uređaj, telefon, mini bar ( voda i sokovi se dopunjavaju dnevno), kuhalo, sef (dodatno se naplaćuje), satelitsku TV i muzičke kanale, keramičke pločice, balkon ili terasu.
 
Usluga:
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa i čaj, večera, kasni noćni snack, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do ponoći, bar na plaži, sladoled u određeno vrijeme. Dodatno se naplaćuju: sve vrste uvoznih pića, flaširana i pića u limenkama, specijalna  vina, za A' la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed dodatno se naplaćuju.
 
Sadržaj:
Glavni restoran, bar uz bazen, na plaži i Lobby bar, A'la Carte restorani: Anatolian (Turska kuhinja) i Mediteranski (Riblji restoran).  Usluge doktora, telefon, fax, internet, vešeraj, hemijska čistionica, usluga peglanja, šoping centar i rent a car se dodatno naplaćuju. WIFI internet konekcija je besplatna u čitavom hotelu.                    
 
Plaža:
Hotelska privatna plaža, ispred hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava:
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, 2 tobogana, fitness soba, Tursko kupatilo, sauna, gimnastika i stoni tenis. Dodatno se naplaćuju:  sportovi na vodi i masaže.

Zabavni program tokom dana, večernji zabavni program.

Mini klub za djecu i mini disco navečer ( zbog pravila Covid-a 19 je zatvoren do naredne odluke)

Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.cangarden.com


Lokacije