Kamelya Collectıon Sentıdo Selın

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Kamelya Collectıon Sentıdo Selın
 • 53 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

KAMELYA COLLECTION SELIN HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u Colakli regiji, 8km od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Položaj : Hotel je smješten u Colakli regiji, 8km od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba je 308. Sobe su u glavnoj zgradi,

O Kamelya Collectıon Sentıdo Selın

KAMELYA COLLECTION SELIN HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u Colakli regiji, 8km od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
 
Položaj
Hotel je smješten u Colakli regiji, 8km od Side-a i 55km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba je 308. Sobe su u glavnoj zgradi, Beach Houses sobe ( sobe na plaži) i Terrace Houses ( kuće sa terasom). Glavna zgrada: Deluxe sobe (32m2 , spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 pax), Porodične suit sobe (40-63m2 ,dvije spavaće sobe sa vratima između, dnevni boravak, jedno kupatilo max. 4+1pax). Beach houses: Beach rooms (45 m2, direktno na plaži, spavaća soba, kupatilo, privatni mini vrt sa prostorom za sunčanje, max 4 pax). Terrace House: Terrace sobe – smještene oko relax bazena (45m2, spavaća soba i kupatilo, dnevni boravak max. 3pax), Teracce porodične sobe (57m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo max. 3+1pax). Sve sobe sadrže: privatno kupatilo sa kadom, tuš, fen, centralna klima sistem u glavnoj zgradi i split u Beach i Teracce sobama, telefon, sef, mini bar ( bezalkoholna pića i pivo se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, tepih u sobama u glavnoj zgradi, keramičke pločice u Beach sobama i laminat pod u Terrace sobama, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon, WI-FI internet konekciju (56kbs).
 
Usluga
Ultra all inclusive- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevnu užinu, večeru, ponoćnu užinu, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pivo i Kuća vina na plaži, svježi voćni sokovi samo tokom doručka. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina i koktele, uvozna pića koja nisu na meni listi, A'la Carte restorani sa rezervacijama unaprijed i uz doplatu, flaširana pića, svježi voćni sokovi, room service.
 
Sadržaj
Glavi restoran uz švedski sto i za glavne obroke  ( doručak, kasni doručak, ručak, večeru),  u Kamelya Fulya rani doručak, brunch i večernja užina,  A'la Carte restorani Turkuaz  (turska kuhinja), China Town (kineska kuhinja), Yengec ( Riblji restoran), La Perla (talijanska kuhinja), Azteca (meksička kuhinja), Mediteranski restoran, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, Cafe House, Beach snack, barovi na bazenu, barovi na plaži. Uz doplatu: Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, kompjuterske igrice, šoping centar i rent a car. WIFI standardna internet konekcija  je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Privatni paviljoni uz rezervaciju unaprijed dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle (ukupno 7 otvorenih i 2 zatvorena) i za djecu (ukupno 4 otvorena i 2 zatvorena), Aqua Park za djecu i za odrasle, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, Jacuzzi, odbojka, gimnastika, odbojka na pijesku, košarka, streljaštvo, stoni tenis. Uz doplatu: teniski tereni, reflektori za teniski teren, časovi i oprema,  sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice i masaža, SPA & Wellnes centar, jahanje konja.
Zabavni program tokom dana, takmičenja na bazenu i plaži, show program uvečer. Mini klub za djecu od 4-12 godina, klub za tinejdžere u visokoj sezoni od 12- 18 godina, mini zoo vrt, različiti programi i aktivnosti tokom dana i večeri.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kamelyaworld.com.tr


Lokacije