Kamelya Collection Sentido Selin

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Kamelya Collection Sentido Selin
 • 142 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN HOTEL 5* Položaj Hotel se nalazi u regiji Colakli, 8km udaljen od centra Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 308 raspoređene u glavnoj zgradi, Beach Houses sobe (sobe na plaži) i Terrace Houses. Glavna zgrada: deluxe sobe (32m2, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva single kreveta, kupatilo, max 2+1pax), porodične suit sobe (40-63

O Kamelya Collection Sentido Selin

KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN HOTEL 5*

 • Položaj

  Hotel se nalazi u regiji Colakli, 8km udaljen od centra Side-a i 55km od aerodroma Antalija.

 • Smještaj

  Ukupan broj soba - 308 raspoređene u glavnoj zgradi, Beach Houses sobe (sobe na plaži) i Terrace Houses. Glavna zgrada: deluxe sobe (32m2, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva single kreveta, kupatilo, max 2+1pax), porodične suit sobe (40-63m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, dnevni boravak, max 4+1 pax). Beach Houses: beach sobe (45m2, direktno na plaži, spavaća soba, kupatilo, privatna bašta i dio za sunčanje, max 3+1pax). Terrace House je četverospratnica koja se nalazi pored relax bazena. Terrace sobe (45m2, spavaća soba, kupatilo, dnevni boravak, max 3+1pax), terrace porodične sobe (57m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 3+1pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tušem, ogrtač i papuče, fen, centralna klima sistem u glavnoj zgradi i split klima sistem u Beach i Terrace sobama, direktna telefonska linija, sef, mini bar (bezalkoholna pića i pivo, dopunjava se svakodnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, tepih u glavnoj zgrati, keramičke pločice u Beach sobama i laminat pod u Terrace sobama, SAT TV i muzički programi, Wi-Fi internet i balkon.

 • Usluga

  Ultra All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina i rani doručak, dječiji kutak, veganska detox ishrana i pića, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pivo i Kuća vina na plaži, svježi voćni sokovi samo tokom doručka. Dodatno se plaćaju: luksuzna uvozna pića, specijalna vina i kokteli, uvozna pića koja nisu na menu listi, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed, flaširana pića, svježi cijeđeni sokovi, posluga u sobu.

 • Sadržaj

  Glavni restoran na bazi švedskog stola, u hotelu Kamelya Fulya rani doručak, brunch i noćni snack, A la Carte restorani: Turkuaz (turski), China Town (kineski), Yengec (riblji), La Perla (mediteranski), Azteca (meksički), Ma Belle (francuski), barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, Cafe House, barovi na bazenu i na plaži. Dodatno se plaćaju: usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, kompjuterske igrice, šoping centar i rent a car. Wi-Fi internet je besplatan.

 • Plaža

  Hotelska pješčanaa plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unaprijed i doplatu.

 • Sport i zabava

  Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle (ukupno 7 otvorenih i 2 zatvorena) i za djecu (ukupno 14 otvorenih i 2 zatvorena), aqua park za djecu i za odrasle, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, Jacuzzi, odbojka, gimnastika, odbojka na pijesku, košarka, streljaštvo, stoni tenis. Dodatno se plaćaju: teniski tereni, reflektori za teniske terene, časovi i oprema, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice, masaže, SPA & Wellnes centar, jahanje konja. Zabavni program tokom dana, takmičenja na bazenu i plaži, show programi uvečer. Chameleon mini klub za djecu od 4 - 12 godina, klub za tinejdžere u visokoj sezoni od 12 - 18 godina, mini zoo vrt, različiti programi i aktivnosti tokom dana i večeri.

 • Napomena

  Hotel ima pravo da u sezoni promjeni neke od sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. Renoviran 2020 godine. Ovo turističko naselje sastoji se od tri hotela – Kamelya Fulya, Kamelya Selin i Klub Kamelya Aishen K. Gosti ovog kompleksa glavne obroke imaju u restoranima hotela u koji su smješteni, ali svi ostali sadržaji dostupni su u svim ostalim hotelima Kamelya.

 • Web stranica hotela

Lokacije