Kirman Sidemarin Beach & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Kirman Sidemarin Beach & Spa
 • 38 slika
 • Pješčana plaža
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža,  ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 320 soba. Standard sobe ( 30m²

O Kirman Sidemarin Beach & Spa

KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA 5* - SIDE -  Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža,  ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 320 soba. Standard sobe ( 30m²; spavaća soba sa francuskim ležajem + single bed, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe ( 40m², 2 odvojene spavaće soba, u drugoj se nalaze kreveti na sprat, kupatilo, max. 4pax) Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, centralna klima koja radi zavisno od vremenskih uslova, mini bar (voda i  bezalkoholna pića, obnavlja se svakodnevno), laminat, kuhalo,sef , satelitska TV i muzički kanali, balkon. Wi-Fi internet (mala brzina).
 
Usluga
Ultra all inclusive -  švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i poslijepodnevnu užinu, sladoled u poslijepodnevnim satima i ponoćna užina.Mini bar u sobama. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 02.00h, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom u toku boravka.  Usluga ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina ,  sva flaširana pića i pića u limenkama, svježi voćni sokovi, energetska pića, nargila, pića u Macco Cafe-a od 02:00 – 08:00h, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola  A’la Carte restorani: Sehrazat ( Turska kuhinja), Shui ( Kineska) i Mozaik ( Riblji restoran ), barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Dodatno se naplaćuje: doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak , rent-a-car-. Wi-Fi internet (128KB) je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža,  ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Sport i zabava
Vanjski i unutrašnji (zatvoren u ljetnoj sezoni) bazeni za djecu i odrasle, 4 tobogana, tursko kupatilo, fitness centar, sauna, tenisko igralište, stoni tenis i odbojka na plaži. Dodatno se naplaćuje:  masaža, sportovi na vodi, SPA & Wellness centar,  bilijar, kuglanje, internet kafe i kompjuterske igre, sportovi na vodi, časovi i osvjetljenje za teniske terene.
Zabavni program tokom dana , takmičenja na plaži i u bazenu, večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina i Junor club za uzrast od 12 – 16 godina sa različitim programima i aktivnostima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.kirmanhotels.com.tr


Lokacije