Labranda Excelsior Side

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Labranda Excelsior Side
  • 39 slika

LABRANDA EXCELSIOR SIDE 4* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 5km od Side-a. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu pjeskovitu plažu 450m udaljenu od hotela sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Titreyen gol, 5km od centra Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel posjeduje ukupn

O Labranda Excelsior Side

LABRANDA EXCELSIOR SIDE 4* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 5km od Side-a. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu pjeskovitu plažu 450m udaljenu od hotela sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj:
Hotel se nalazi u regiji Titreyen gol, 5km od centra Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj:
Hotel posjeduje ukupno 181 sobu u dva bloka. Standardne sobe (28m², jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (45m², 2 odvojene sobe, jedno kupatilo, max.4pax, pristup samo putem stepenica). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo s kadom, fen, centalna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (voda se dopunjava dnevno),  sef, tepih  ili laminat pod, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga:
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera i noćni snack. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, bar na plaži od 10.00-18.00h nudi bezalkoholne napitke i pivo, A'la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom za vrijeme boravka. Koncept ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, flaširana pića i pića u limenkama, specijalna i uvozna  vina, svježe cijeđene sokove, sladoled , room service.
 
Sadržaj:
Glavni restoran sa švedskim stolom, snack bar, bar pored bazena, bar na plaži, A'la Carte restoran sa  Turskom kuhinjom. Doktor, vešeraj, hemijsko čišćenje, usluga čuvanja djece, frizer, telefon, fax, internet, rent a car. WIFI  internet je besplatan u području Lobby dijela i bazana.      
 
Plaža:
Hotelska privatna plaža, 450m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni na plaži i bazenu.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, Tursko kupatilo, sauna, fitness sala, teniski teren, stoni tenis i odbojka na  pijesku. Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, masaže i bilijar. Zabavni programi tokom dana i show programi uvečer. Mini klub za djecu od 4 -12 godina, igrališta i mini Disco navečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.labranda.com


Lokacije