Larissa Beach Club Side

  • Larissa Beach Club Side
  • 30 slika

LARISSA BEACH CLUB SIDE - HV2 - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 55km udaljen od aerodroma Antalija i 4km od Side-a. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu šljunkovitu plažu sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4 km do centra  Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je300. Standard sobe (24m², sp

O Larissa Beach Club Side

LARISSA BEACH CLUB SIDE - HV2 - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 55km udaljen od aerodroma Antalija i 4km od Side-a. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu šljunkovitu plažu sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj:
Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4 km do centra  Side-a i 55 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj:
Ukupni broj soba je300. Standard sobe (24m², spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba), Porodične sobe (46m², jedna spavaća soba sa Francuskim ležajem, druga sa krevetima na sprat ili sa dva single kreveta, jedno kupatilo, max 3+1 osoba). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa kadom , fen, split klima sistem, mini bar ( prazan), sef (dodatno se naplaćuje), direktnu telefonsku liniju, keramički pod, satelitsku TV sa muzičkim kanalima i balkon.
 
Usluga:
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslijepodnevni čaj,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 22.00h, bar na plaži od 10.00 – 17.00h. Nije uključeno: sva uvozna  pića, svježi cjeđeni sokovi, sva flaširana pića i pića u limenci,  sladoled, Turska kafa, sva hrana i pića nakon  22.00h, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj:
Glavni restoran sa švedskim stolom,  Lobby bar, bar pored bazena. Dodatno se naplaćuje: doktor, vešeraj, sef na recepciji, telefon, fax, Internet i kompjuterske igrice. WIFI  Internet u Lobby djelu se ne naplaćuje. 
 
Plaža:
Hotelska plaža, šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni bazen za djecu i odrasle, tobogani, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, gimnastika, odbojka na pijesku, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi u vodi, masaže i bilijar. Zabavni program tokom dana i navečer.  Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, igralište i mini disko.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.larissahotels.com


Lokacije