Larissa Beach Club

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Larissa Beach Club
  • 24 slika
  • Na plaži
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
  • Šljunkovita plaža
  • Otvoreni bazen

LARISSA BEACH CLUB SIDE - HV2 - SIDE - Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4km do centra  Side-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4km do centra  Side-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 300. Standard sobe (24m², spavaća soba, k

O Larissa Beach Club

LARISSA BEACH CLUB SIDE - HV2 - SIDE -  Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4km do centra  Side-a i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4km do centra  Side-a i 55km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 300. Standard sobe (24m², spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba), Porodične sobe (46m², jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga sa krevetima na sprat ili sa dva odvojena kreveta, jedno kupatilo, max 3+1 osoba). Sve sobe imaju privatno kupatilo sa kadom , fen, split klimu, mini bar ( prazan), sef (dodatno se naplaćuje), direktnu telefonsku liniju, keramički pod, satelitsku TV sa muzičkim kanalima i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslijepodnevni čaj, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 22.00h, bar na plaži od 10.00 – 17.00h. Nije uključeno: sva uvezena pića, svježi cjeđeni sokovi, sva flaširana pića i pića u limenci,  sladoled, Turska kafa, sva hrana i pića nakon  22.00h, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom,  Lobby bar, bar pored bazena. Dodatno se naplaćuje: doktor, vešeraj, sef na recepciji, telefon, fax, Internet i kompjuterske igrice. Wi-Fi Internet u Lobby djelu se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Vanjski bazen za djecu i odrasle, tobogani, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi u vodi, masaže i bilijar. Zabavni program tokom dana i navečer.  Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, igralište i mini disko.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.larissahotels.com


Lokacije