Latanya Park Resort

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Latanya Park Resort
  • 42 slika

LATANYA PARK RESORT 4* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel se nalazi na obali, posjeduje svoju pješčano-šljunkovitu plažu, mol i platformu  dužine 123m. Položaj : Hotel se nalazi u  Yaliciftlik Mevkii, udaljen  16 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Bodrum-Milas. Smještaj : Hotel ima 140 sobe ( ovo pise na oficijelnoj stranici hotela, a kad se gleda

O Latanya Park Resort

LATANYA PARK RESORT 4* - BODRUM - odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel se nalazi na obali, posjeduje svoju pješčano-šljunkovitu plažu, mol i platformu  dužine 123m.
 
Položaj
Hotel se nalazi u  Yaliciftlik Mevkii, udaljen  16 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Bodrum-Milas.
 
Smještaj
Hotel ima 140 sobe ( ovo pise na oficijelnoj stranici hotela, a kad se gleda kod drugi agencija koje nude hotel pise 204, navodi se i club dio a na oficijelnoj stranici nista ne pise) i to Standardne, Porodične i Delux sobe sa pogledom na bazen, baštu a dio soba su i sa pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj, mini bar ( voda ), telefon, LCD TV sa satelitskim programima i balkon ili terasa.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru  u glavnom restoranu. Voda, lokalna bezalkoholna i alkoholna  pića, kafa i čaj u određeno vrijeme, barovi unutar hotelskog kompleksa, Torte i kolači (17:00 - 18:00),užina (12:30 - 16:00), kasni doručak (10:00 - 10:30) i ponoćni snack (00:00 - 00:30).Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama. Uz doplatu , gostima su na raspolaganju i Ala Carte restorani, uvozna , flaširana i energetska pića, usluge doktora, čuvanje djece, frizer, vešeraj, mjenjačnica, internet kutak, taxi servis, fotograf, šoping. WIFI internet konekcija dostupna je u javnim prostorima hotela.  
 
Plaža: 
Hotel se nalazi na obali, posjeduje svoju pješčano-šljunkovitu plažu, mol i platformu  dužine 123m. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.
 
Sadržaj
Hotel nudi jedan otvoreni bazen za odrasle i jedan bazen za djecu sa Aqva parkom, fitness, pikado ( uz depozit),  stoni tenis,  aerobik. Uz doplatu su usluge Spa &Beauty centra, Tursko kupatilo, masaže, svi sportovi na vodi, bilijar.
Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.latanyaparkresort.com


Lokacije