Latanya Park Resort

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Latanya Park Resort
  • 37 slika

Latanya Park Resort Hotel je 40 km udaljen od Milas-Bodrum aerodroma. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Položaj Hotel je 40 km udaljen od Milas-Bodrum aerodroma Smještaj Hotel ima 204 sobe, 540 kreveta, 5 blokova, 97 standardnih soba u club zgradi, 36 porodičnih soba u club zgradi, 47 club velikih soba s dodatnom sofom, 19 standardnih soba u glavnoj zgradi, 5 porodičnih soba u glavnoj zgradi. Uslug

O Latanya Park Resort

Latanya Park Resort Hotel je 40 km udaljen od Milas-Bodrum aerodroma. Hotel nudi All Inclusive uslugu.

  • Položaj

    Hotel je 40 km udaljen od Milas-Bodrum aerodroma

  • Smještaj

    Hotel ima 204 sobe, 540 kreveta, 5 blokova, 97 standardnih soba u club zgradi, 36 porodičnih soba u club zgradi, 47 club velikih soba s dodatnom sofom, 19 standardnih soba u glavnoj zgradi, 5 porodičnih soba u glavnoj zgradi.

  • Usluga

    All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu. Voda, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića, kafa i čaj u određeno vrijeme, barovi unutar hotelskog kompleksa, Torte i kolači (17:00 - 18:00),užina (12:30 - 16:00), kasni doručak (10:00 - 10:30) i ponoćni snack (00:00 - 00:30).Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama. Uz doplatu , gostima su na raspolaganju i Ala Carte restorani, uvozna , flaširana i energetska pića, usluge doktora, čuvanje djece, frizer, vešeraj, mjenjačnica, internet kutak, taxi servis, fotograf, šoping. WIFI internet konekcija dostupna je u javnim prostorima hotela.

  • Sadržaj

    Restoran (unutarnji i vanjski), lobi bar, bar na bazenu, bar u restoranu, a la carte restoran, glavni bazen, dječiji bazen, sef, besplatan wi-fi internet.

  • Plaža

    Hotel se nalazi na obali, posjeduje svoju pješčano-šljunkovitu plažu, mol i platformu dužine 123m. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

  • Sport i zabava

    Hotel nudi jedan otvoreni bazen za odrasle i jedan bazen za djecu sa Aqva parkom, fitness, pikado ( uz depozit), stoni tenis, aerobik. Uz doplatu su usluge Spa &Beauty centra, Tursko kupatilo, masaže, svi sportovi na vodi, bilijar. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri. Mini klub za djecu.

  • Napomena

    Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije