LRS Lake & River Side Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • LRS Lake & River Side Hotel & Spa
 • 42 slika
 • SPA & Wellness
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Animacija
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Fitnes

LAKE & RIVER SIDE HOTEL & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 7km udaljen od grada Side. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža, udaljena 1300m od hotela. Suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 7km udaljen

O LRS Lake & River Side Hotel & Spa

LAKE & RIVER SIDE HOTEL & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 7km udaljen od grada Side. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža, udaljena 1300m od hotela. Suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 65km udaljen od aerodroma Antalija i 7km udaljen od grada Side.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 418 soba. Standardne sobe (16-27m², spavaća soba sa francuskim krevetom + jedan single krevet - drugo dijete spava sa roditeljima max.2+2pax), Economy sobe (16-27m², max.2pax) , Porodične sobe (45m²,dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, sokovi dopunjavaju se dnevno, pivo na dolasku), laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, WIFI internet i balkon.
 
Usluga
Ultra all Inclusive- švedski sto za doručak, ručak, večera, popodnevna užina, dječiji bufet i restoran za djecu, snack restoran na plaži sa sokovima i pivom od 10.00-18.00h, palačinkarnica, sva domaća i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjeno vrijeme, A’la Carte restoran sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka. Posebno se naplaćuju: Premium strana pića, uvozna pića koja nisu na meni listi, specijalna vina, kokteli, luksuzna pića, svježi voćni sokovi, flaširana i pića u limenkama, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Lalezar (turska kuhinja), Violino (talijanski), barovi unutar hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čiščenje, frizer, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, šoping centar i rent a car posebno se naplaćuju. WI-FI internet konekcija u cijelom hotelu i plaži se ne naplaćuju.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža, udaljena 1300m od hotela. Suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatan shuttle bus tokom cijelog dana.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitness centar, stoni tenis, odbojka na pijesku, sauna, parna soba i Tursko kupatilo-besplatno. Masaža, usluge Wellness & SPA centar i sportovi na vodi posebno se naplaćuju.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži za odrasle i djecu, večernji show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa specijalnim programima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.lakeriversidehotel.co


Lokacije