LRS Port River Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • LRS Port River Hotel & Spa
  • 56 slika
  • Pješčana plaža
  • Aqua Park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Fitnes & SPA

PORT RIVER HOTEL & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 60km od aerodroma Antalija i 7km od grada Side-a. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža, udaljena 300m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 60km od aerodroma Antalija i 7km od grada Side-a. Smještaj : Hotel ima ukupno 4

O LRS Port River Hotel & Spa

PORT RIVER HOTEL & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 60km od aerodroma Antalija i 7km od grada Side-a. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža, udaljena 300m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 60km od aerodroma Antalija i 7km od grada Side-a.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 406 soba. Standardne sobe ( 16-27m², jedna spavaća soba sa francuskim krevetom+jedna single krevet – drugo dijete spava sa roditeljima max.2+2pax), Economy sobe ( 16-27m², jedna  soba sa kupatilom,francuski balkon, max.2+1pax), Porodične sobe (45m², dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax) i 4 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa tušem, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda i sokovi dopunjavaju se dnevno, pivo samo po dolasku), satelitsku LCD TV i muzičke kanale, laminat pod, sef, WIFI  internet.
 
Usluga
Ultra all Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večeru, popodnevnu i ponoćnu užinu, sva domaća i standardna uvozna  alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vrijeme, bar na plaži 10.00 – 18.00h sa užinom i pićima (pivo i sokovi), piće u Disko baru, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koju je moguće izvršiti jednom u toku boravka. Koncept ne uključuje: Premium pića, uvozna pića koja nisu na meni listi, posebna vina, svježi voćni sokovi, flaširana pića, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Sultan (turska kuhinja) i Baia (riblji), barovi unutar  hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, rent a car i šoping centar posebno se naplaćuju. WI FI internet konekcija u glavnim dijelovima hotela, sobama i na plaži je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža, udaljena 300m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Postoji besplatni shuttle bus do plaže.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogan,fitness  centar, odbojka na pijesku, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, stoni tenis se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: Masaža, usluge SPA & Beauty centra, sportovi na vodi, bilijar.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji show program, Gala večera, par dana sedmično muzika uživo. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa dnevnim programima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.portriverhotel.com


Lokacije