Master Family Club

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Master Family Club
  • 43 slika
  • Okružen zelenilom
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Fitnes & SPA

MASTER FAMILY CLUB HV1 - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kizilot, 20km udaljen od Manavgata i 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani su besplatni, peškiri uz depozit. Položaj : Hotel se nalazi u Kizilot regiji, udaljen od 20 km od Manavgata i 90 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : 266 soba u hotelu. Standard sobe ( 20m2, j

O Master Family Club

MASTER FAMILY CLUB HV1- SIDE -  Hotel se nalazi u regiji Kizilot, 20km udaljen od Manavgata i 90km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani su besplatni, peškiri uz depozit.
 
Položaj

Hotel se nalazi u Kizilot regiji, udaljen od 20 km od Manavgata i 90 km od aerodroma u Antaliji.

 
Smještaj

266 soba u hotelu. Standard sobe ( 20m2, jedna spavaća soba sa Francuskim krevetom  + extra krevet, jedno kupatilo, max.3pax ), Porodične sobe sa krevetima na sprat ( 24m2, jedna spavaća soba sa Fracuskim krevetom i krevetom na sprat, jedno kupatilo, max.3-4pax ),  Porodične sobe – 2 sobe ( 26m2, dvije spavaće sobe, jedna sa Francuskim krevetom, druga sa 2 single kreveta,  jedno kupatilo, max.4pax ) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, Split klima sistem, telefon, mini bar ( voda svaki dan se dopunjava ), kuhalo, set za kafu i čaj, sef ( uz doplatu ), parket pod, satelistka TV i muzički kanali, balkon.

 

Usluga
All inclusive – otvoreni švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslijepodnevni keksi, čaj i kafu, kasna noćna supa, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 –  24.00h, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom tokom boravka, snack restoran na plaži od 10.00 -18.00h, sladoled tokom određenih sati. Koncept ne uključuje: Uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, room service, svježe cjeđene sokove, Tursku kafu, sva flaširana i pića u limenkama, nargile.
 
Sadržaj:
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A la Carte restorani: Turska i Mediteranska kuhinja, Lobby bar, bar na bazenu i plaži, Disko klub. Usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, šoping  centar, telefon, fax, internet konekcija, komojuterske igrice i rent – a - car. WIFI internet konekcija je besplatna u javnim dijelovima hotela i na plaži.

 

Plaža:  
Hotelska privatna, šljunkovita plaža sa besplanim ležaljkama i suncobranima.  Peškiri se dobijaju uz depozit. Postoji tunel ispod ceste do plaže.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, teniski tereni, odbojka na pijesku, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna su besplatni. Dodatno se naplačuju usluge SPA & Health centra, masaže, svi sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, kuglanje i Game room. Zabavni program tokom dana i show program navečer. Mini klub za djecu od 4 -12 godina tokom dana, Mini disko uvečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.masterfamilyclub.com


Lokacije